ÚTIKRITIKA.HU / Maldív-szigetek


hirdetes


útikritikák


Angsana Velavaru - vélemény

Angsana Velavaru

Egy csoda. A színvilág leírhatatlan. Egész nap csak az óceánt bámultam... Maga a sziget nagyon kicsi,séta tempóban,rákocskákat gyűjtve is 15 perc alatt körbe járható. Igazi mezítlábas sziget.
Mi az all inclusive ellátást választottuk,a kiszolgálás első osztályú. Minőségi italok,koktélok hatalmas választékkal. Gyerekeknek shakek,fagyik. Szó szerint minden kívánságunkat lesték. Mivel nagyon pici sziget,első nap minden felszolgáló megjegyzi,hogy mit szeretsz és már hozzák is maguktól ha kifogy az italod.
Az ételválaszték korrekt,bőséges. Az indiai ízvilág mellett mindig találtunk 1-2 nagyon finom ételt. Ami kiemelendő,hogy minden étkezésnél különféle friss halak,rák,és minden este külön látványkonyha ahol te válogathattad össze a tengeri herkentyűkből mit süssenek vagy főzzenek meg neked.
(Az ételallergiára visszatérve,mikor leszállt a hydroplan, a kislányomat a shéf már külön várta frissen sütött gluténmentes pizzával és fagyival. Minden étkezés előtt kijött és megkérdezte,hogy mit készítsen el külön neki. Semmi sem volt lehetetlen... Dubaiból hozattak neki reggeliző pelyhet,mert épp Maleban nem lehetett kapni. Szóval le a kalappal előttük.)
A bungi szép és tágas. Mi beach bungiban voltunk,ahol hátul privát medence található. A part felé saját kert pihenőágyakkal,napozóágyakkal. Nagyon ott van, hibátlan.
Ami a programokat illeti... Minden nap 2x papagáj etetés a tenyeredből,nagyon izgi. 1x rája etetés de azt csak messziről. Kisgyerekes lévén az esti programokon nem nagyon vettünk részt,de volt mozi a csillagos ég alatt,karaoke est és folklor est is. Játszótér és kids klub is van,de mi azokat nem próbáltuk,úgy elszállt minden nap a parton.
A szigeten főleg ukrán kisgyerekesek és olasz párocskák voltak. Magyarok rajtunk kívül csak 1 házaspár.
Egyedül a house reef közvetlen a part mellett ami nagyon gyenge. De cserébe minden nap 1x ingyen kivisznek snorkellezni. De a 2 kislánnyal minket nem engedtek ki. Tehát aki gyerekkel akar mélyebb vízben snorkellezni,az itt nem lehetséges!
Összességében egy csoda ez a sziget.
Semmi giccsparádé,mégis elegáns.
A vízi bungik nincsenek a szigethez kapcsolva,15 percenként kishajó visz ide oda. Aki izgis nyüzsgő szigetre vágyik,ne ezt a szigetet válassza.
Nekünk a legtökéletesebb választás volt a természet közelisége és a gyerekek miatt,akik egész nap rákocskákat gyűjtöttek és azokkal játszottak. (h.e.A, 2022)

« visszaRepülőjegyek Maldív-ra Repülőjegyek Maldív-ra
Olcsó repülőjegyek a Maldív-szigetekre a VistánálSZÁLLÁSFOGLALÁS

hirdetes