ÚTIKRITIKA.HU / Maldív-szigetek


hirdetes


útikritikák


Dreamland - vélemények

Dreamland beszámoló.

Mi a nászútunkra ezt a szigetet választottuk. Flydubai-Emirates kombóval utaztunk,ami okozott némi kavarodást,ugyanis a Flydubai rendszere nem tudja ezt a variációt kezelni,így nem engedetett sem oda sem vissza online checkolni. Így a helyeket sem választhattuk ki. Plusz visszafelé Maléban nem tudták a Flydubai jegyeket kinyomtatni,Dubaiban a transzfer deskhez irányítottak,ahol szintén belefutottak ebbe a problémába,nagy nehezen azért lett jegyünk. A lényeg gyarapítjuk azok táborát: "sohatöbbéflydubai!!!!"
Node jöjjenek a pozítiv dolgok,mert a flydubaion kívül minden más szuper volt. Az Emirates fantasztikus,minden a kényelmes utazásodról szól.
A szigetről: pici,mezítlábas,10 perc alatt körbesétálható. Az odajutás 25 perc domestic járat,10 perc speed boat,minden gördülékenyen ment. Nászutasok lévén kaptunk a szigettől egy vacsit,pazar menüsorral.
Pogramok nem nagyon vannak a szigeten,de minket ez egyáltalán nem zavart,hihetetlenül gyorsan elment egy nap a kaja,snorkel,kaja,beach bár meglátogatása 😃,kaja snorkel kombóval. A könyvek nálunk sem kerültek elő.
Az all inclusiveban benne van egy szabadon választható kirándulás. Mi teknős lesre mentünk,az oda vezető úton egy delfincsapatba is belefutottunk,csodás volt.
Jó itthon lenni,az út farasztó,de azok a színek,a kék minden árnyalata,a rikító fehér,a zöld,a meleg,a cipőmentesség már most nagyon de nagyon hiányoznak.
Mantából csak egy pirinyót láttunk,mondtam is a férjemnek emiatt legalább egyszer vissza kell térjünk 😉

d.v., 2022)

« visszaRepülőjegyek Maldív-ra Repülőjegyek Maldív-ra
Olcsó repülőjegyek a Maldív-szigetekre a VistánálSZÁLLÁSFOGLALÁS

hirdetes