ÚTIKRITIKA.HU / Cancún


hirdetes


útikritikák


Cancún Caribe Park Royal Grand***** - vélemény

Mexikó - Cancun - Hotel Cancún Caribe Park Royal Grand*****

Lényeg:

Kitűnő, nagyon szép hotel príma bárokkal és éttermekkel. A szolgáltatások első osztályúak. Igazi luxushotel. Többek szerint jó az ár-érték arány. Azok számára jó e hotel választása, akik a nagyobb kirándulásokon kívül többnyire a hotel területén belül akarnak időzni, pihenni, lazítani, az animációs programokban esetleg részt venni. Gyermekes családoknak nem való a hotel, mert a több szabály korlátozó jellegű a gyerekekre nézve. Inkább pároknak való a hotel.

Hol?

A Cancuni lagúnán lévő hoteles körzetben van a hotel. Taxival onnan kb. 15 perc Cancunnak az a része, ahol a bárok, üzletek találhatók. A közvetlen közelben is van egy-két minőségi étterem.

Strand:

Csodaszép a nagyon széles, vakítóan fehér homokos strand. Csodás a porszerű homokon járni. A nagyobb hullámzások miatt előfordul, hogy a strand előtti vizeknek csak egy korlátozott területén tudunk fürdeni. A tengervíz tiszta, de annyi háborgása van, hogy nyugodt sznorkelezésre ne legyen jó. Ha nyugis a tenger, akkor szuper a fürdés, de az is előfordul, hogy ezen a hullámtörők nélküli tengerszakaszon egyáltalán nem tudunk bemenni a tengerbe. Biztonságérzetet ad az életmentősök állandó jelenléte.

Milyen?

Szépen gondozott, takarított komplexum. Sok más Cancun-i luxus resorthoz képest ennek a szállodának emberibb léptékű a dimenziója. Több medencéjük is van. A medencék táján többnyire zajos animációs programok zajlanak. A medencéknél lévő napozóágyakat már kora reggel lefoglalják. Kora estétől a medencéket nem használhatják a vendégek.

Van egy épületük csak 18 éven felüli vendégek számára. A hotel egészében nagyon kevés a kisgyermekes család.

Szobák:

Jó állapotúak, példásan tiszták a szobák. A takarítás rendben van. Minden szobának van valamilyen mértékű (teljes, részleges) tengeri kilátása.

Szolgáltatások:

Jól szervezett, praktikusan működő a hotel. A személyzet igyekvő, lelkiismeretesen ténykedő. Más Cancun-i hotelekhez képest itt a személyzet kevésbé próbál folyamatosan borravalót kicsikarni tőlünk.
Napi 7 amerikai dollárba kerül a wifi (akadozva működik). Egyes szobakategóriákhoz ingyenes wifi jár.
Jó az edzőterem.

Ellátás:

Az all inclusive minőségi italokra is kiterjed.
Jók az a la carte éttermek.
A svédasztalos étkezés kitűnő, bár egy hát után a választék unalmassá válhat. Igaz, a főétteremben minden este valami más gasztronómiai tematika alapján kínálnak választékot.

2017. július 8.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon