ÚTIKRITIKA.HU / Algarve


hirdetes


útikritikák


Hotel Sheraton Pine Cliff*****

Hol? | Tengerpart | Milyen? | Szobák | Szolgáltatások | Ellátás

Hol?

Nagyon szép helyen van a hotel a tenger közelében, sziklaszirt magaslatán. Albufeira város autóval 5-10 perc távolságban van (8 kilométer). Algarve térségének egyik legszebb strandszakaszán található a hotel. Érdemes autót bérelni Algarve térségének felfedezéséhez (pl. Cabo de Sao Vicente vagy Ponta da Piedade). Nagyon izgalmasak, érdekesek az ottani partvidékek. 45 euróért már lehet egész napra autót bérelni.

Tengerpart

Kisgyerekek, idősebbek, nehézkesen mozgó embereknek elég strapás a hotelstrandhoz való eljutás. Az elején a liftezés nem gond, de aztán vagy 150 lépcsőfokot kell megjárni a sziklaszirtes környezetben a strandig. Visszafelé persze nehezebb. Mondjuk, megéri az erőfeszítést, mert a strand maga tiszta, gondozott. A partszakaszon van egy rész, ami a hotelvendégeknek van fenntartva. Vannak napozóágyak és napernyők. A napozóágyak sajnos elég zsúfolt közelségben vannak egymáshoz.

Milyen?

Óriási többségben vannak a pozitív visszajelzések. Tanácsosabb azonban átlagos európai viszonylatban nézve 4 csillagosnak elképzelni, főleg a szolgáltatások nem kellően kifinomult volta miatt. A szobák viszont valóban 5 csillagos színvonalúak. Szép a hotel és összességében javasolható is, némi fenntartással.

Elég nagy területen kellemesen oszlanak el az épületek. Régi építésű, kellően karbantartott szálloda. Nagyon szépek a tengeri panorámák. Több medencéjük is van. Tiszták, gondozottak. A wellness részleg is inkább 4 csillagos szintű. Az uszoda hetvenes éveket idéző. A hotelben gyakran tartanak konferenciákat, esküvőket.

Szobák

Alapvetően jók a szobák, a bútorzat régies. A szárazföld irányába néző szobák közül többnek a kilátása valójában a parkoló. Megéri megfizetni a tengerre néző szoba felárát! Jelentős minőségi többletet jelent a látvány élvezete.

Szolgáltatások

  • A személyzet előzékeny, szívélyes. Az éttermi szervezés viszont elég nehézkes.
  • A fogadótérben van ingyenes wifi. A hotel gépein való internetezés fizetős (15 euró/óra).

Ellátás

Az ellátás inkább 4 csillagos szintű, mert a választék és a minőség nincs a topon. A reggeli feltűnően angolos.


FOTÓK

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon


Repülőjegyek Lisszabonba Repülőjegyek Lisszabonba
Olcsó repülőjegyek Lisszabonba a VistánálSZÁLLÁSFOGLALÁS

hirdetes