ÚTIKRITIKA.HU / Porto és Észak-Portugália / Braga


hirdetes


útikritikák


Melia Braga 4cs. - vélemények

Portugália - Braga - Hotel&Spa Meliá Braga****
Lényeg:
Modern, színvonalas üzleti és egyben wellness szálloda. Nagyon szépek, ízlésesek, tiszták, gondozottak a szobák. Kitűnő álllapotban vannak.
Tán inkább bérautóval közlekedő turistáknak való, az elhelyezkedése miatt.
Helyi viszonylatban erős 4 csillagos. Egyébként a világhálón szerepel a hotel 5 csillagosként is. Az 5 csillag azért az túlzás. Ettől függetlenül egy jó hotel, de valamennyire túlárazott a nem központi elhelyezkedéséhez képest.
Hol?
Némileg az óvároson kívül esik. (nem egy könnyű gyalogtávolság, legalább 45 perc). A hotel egy mozgalmas, zajos körforgalomnál, és a főúton áll. A közelben van elég vásárlási lehetőség. 15-20 percre van egy bevásárlóközpont.
Milyen?
Nem egy lármás hotel, pedig nem kicsi. A 12. emeletes épület magasabb szintjeiről csodás a kilátás (azokon vannak a drágább szobák). Impozáns a fogadótér. Liftkapacitás problémás.
A vendégek a hétköznapokon túlnyomórészt az üzleti utazók.
Szobák:
A szobák felszereltsége teljesen megfelel a 4 csillagos kategóriának. A belső építészek itt-ott előnybe részesítették az ötletességet a praktikussággal szemben (pl. a zuhanyozó és a vécé kvázi közös üvegajtaja). A fürdőszobák azért jól néznek ki. A szobán belüli megvilágítások viszont praktikusak. Kényelmesek az ágyak. Viszonylag jó a szobák hangszigetelése. A takarítás nem tökéletesen alapos.
Szolgáltatások:
A személyzet figyelmes, segítőkész.
A hotel előtt sok parkolóhely adódik, de amúgy van mélygarázsuk. Ingyenes a wifi (a szobákban akadozva megy).
10 eurót kérnek az edzőterem és a belső medence használatáért. A spa részleg nem nagy és nem különösebben magas a színvonala.
A büféreggeli színvonalas, főleg portugál viszonylatban. A szervezettség közepes, az étkezőterem kissé szűk a vendégek számához képest (sorban állások a szabad asztalért).
Jó az étterme (El Olivo), igazán profi pincérekkel.
2018. március 2.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon


Repülőjegyek Lisszabonba Repülőjegyek Lisszabonba
Olcsó repülőjegyek Lisszabonba a VistánálSZÁLLÁSFOGLALÁS

hirdetes