ÚTIKRITIKA.HU / Porto és Észak-Portugália / Porto Santo


hirdetes


útikritikák


Pestana Porto Santo Beach Resort & Spa – All Inclusive*****

Hol? | Milyen? | Szobák | Szolgáltatások | Ellátás

Pestana Porto Santo Beach Resort & Spa

Hol?

A város központja a parton gyalogolva kb. 15-25 perc távolságra van. A resort szépen belesimul a környező természetbe. Nagyon szép a strand.

Milyen?

A visszajelzések többsége lelkes, de vannak csalódott vélemények is. Az all inclusive ellátás jó és a resort minden kényelmet biztosító, színvonalas az infrastruktúra. Csodaszép a tenger. Olyanoknak való, akik szívesen töltenek csaknem minden időt a hotel területén pihenve, lustálkodva. Sokan kombinálják Porto Santo sziget meglátogatását Madeirával. Madeirában több lehetőség van aktív pihenésre, Porto Santo-n meg szebb a tenger és a strandok, jobbak a lehetőségek nyugalmas nyaralásra. Porto Santo-n ez a legjobb hotel. Jó választás lehet családoknak, baráti társaságoknak. Nászutasok számára is jó választás lehet.

Nagyon jó állapotban van a szálloda. Inkább egyfajta luxus nyaralófalu jellege van. Esténként a hotel és terület nagyon nyugalmas. Nagyon szép a kert és a medencék. A charterrel érkező brit csoportok tagjai között vannak sajnos kulturálatlanul viselkedő, folyton piáló alakok. Nem illenek egyáltalán a hotel közegébe.

Szobák

Törekedni kell a medencétől nem túl távol eső szobát kérni. Vannak szobák, amelyek parkolóra néznek.

Szolgáltatások

Profi a személyzet. Fizetős a wifi, ráadásul a kapcsolat akadozó.

Ellátás

Az ételek ízletesek, a választék jó. Vannak, akik szerint az ellátás nem éri el az 5 csillagos szintet. Az étterem elég zajos.

Vissza az elejére


FOTÓK

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon


Repülőjegyek Lisszabonba Repülőjegyek Lisszabonba
Olcsó repülőjegyek Lisszabonba a VistánálSZÁLLÁSFOGLALÁS

hirdetes