ÚTIKRITIKA.HU / Porto és Észak-Portugália / Braga


hirdetes


útikritikák


Villa Garden Braga 4cs. - vélemények

Portugália - Braga - Villa Garden Braga****

Lényeg:
A hotel nincs frissen felújított állapotban. Hangulatos, stílusos hotel. A szobák tiszták, kényelmesek, a szobaméretek különbözőek. Az ár-érték arány jó. Helyi viszonylatban megfelel a 4csillagos besorolásnak. A reggeli kifejezetten jó.
Hol?
A városközpont gyalog 13-15 percre van. Az odavezető úton az utcák nem túl érdekesek, a hotel negyede maga sem különösebben érdekes.
Kellemes a környéke, de az útkereszteződés zajaitól nem mentesül a villa. A csúcsforgalom idején nagy a zaj, de éjszaka viszonylag csendes a környék. Jobb azért elkerülni az utcára néző szobákat.
Milyen?
Jól néz ki, elegáns az épület. Egy szép, régi, patinás, kicsi villa hangulatos kerttel, saját kápolnával. Van egy régebbi és egy újabb szárnya. A dekoráció modern, de nem mindenkinek teszik. Az antik és a modernitás elegye érdekes. Kellemes a hotel légköre. A kicsi medence kellemes. Délután korán árnyékba kerül.
Szobák:
Kényelmesek az ágyak. Az ablakok jól szigetelik a hangokat.
Szolgáltatások:
Kedves, figyelmes, profi a személyzet. Van saját parkolója (ingyenes). Lehet a hoteltől bérelni kerékpárt (kissé lestrapáltak).
Príma, tartalmas a büféreggeli (friss gyümölcsök, sokféle sajt). Színvonalas a hotel étterme.
2018. március 2.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon


Repülőjegyek Lisszabonba Repülőjegyek Lisszabonba
Olcsó repülőjegyek Lisszabonba a VistánálSZÁLLÁSFOGLALÁS

hirdetes