ÚTIKRITIKA.HU / Fuerteventura


hirdetes


útikritikák


Barcelo Jandia Playa****

Fuerteventura – Hotel Barcelo Jandia Playa****

Lényeg:
A hotel egyik fő pozitívuma, hogy nagyon szívélyes a személyzet. A szobák elfogadhatóak, tágasak, tiszták, de némileg lelakottak. A tisztaság többé-kevésbé rendben van. Helyi viszonylatban jó középkategóriás színvonal. Nagy hibái nincsenek, a vendégek többsége elégedett.
Hol?
A környéken van jó néhány vásárlási lehetőség.
A repülőtéri transzfer kb. másfél-két órát is kitehet.
Kéretik felkészülni arra, hogy a természet a szigeten erősen betolja magát a hotelbe, a szobákba is elsősorban rovarok révén. Veszélyesek nincsenek köztük, de csótányoknak a vendégek nem éppen örülnek.
Tenger:
A csodaszép homokos strand kb. 10-13 perc gyalogtávolságra van a hoteltől. A dombról le könnyű, vissza már sportos program. A tengervíz szuper.
Milyen?
Nagyon szép és fölöttébb kiterjedt területű létesítmény sok meredek tereppel (dombra épült). Régen építették. A komplexumon belül 3 komfort kategória létezik: Normal, Plus és Premium. Az utóbbi kategóriára befizetett vendégek erősen privilegizáltak, elzárt területen vannak.
A közterületek takarítása lehetne alaposabb is. A szeméttartókat nem ürítik kellő gyakorisággal.
A vonzó medence együttes körüli napozóágyakat már reggel lefoglalják. 10 euró letétért lehet kölcsönözni strandtörölközőt.
Szobák:
Az ágyak kényelmesek, sok párnával ellátottak. A takarítás alaposságra erősen függ, hogy a vendég szobáját ki takarítja.
napi 3 euróért lehet széfet bérelni.
Szolgáltatások:
A személyzet tud angolul, sőt németül is. Sok animációs programot kínálnak.
Lehet kerékpárt bérelni.
Ellátás:
Az ellátás közepes. Nem rossz. A választék jó, igaz eléggé ismétlődő. A húsok egy része nincs megfelelően átsütve és a gyümölcsök sem igazán frissek.
Érdemes elkerülni az éttermi csúcsidőket, mert ilyenkor előfordul, hogy nehéz szabad asztalt találni. Bent elég nagy a zaj, jobb kint keresni asztalt.
2016. november 1

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon