ÚTIKRITIKA.HU / Fuerteventura


hirdetes


útikritikák


Elba Lucía Sport&Suite Hotel 3cs. - Costa Antigua - vélemény

Costa Antigua – Elba Lucía Sport&Suite Hotel***

Lényeg:
Helyi viszonylatban és ebben a kategóriában korrekt hotel. A tisztaság rendben van. A szoba viszonylag tágas. Nem tanácsos túlzott elvárásokat táplálni magunkban. (Tisztaságmániások biztos tudnak kivetnivalót találni.) A 3 csillagos kategória a kanári-szigeteken egyszerű színvonalat jelent. Ez a hotel inkább kisgyermekes családoknak és passzív pihenésre vágyóknak való. bulizós fiataloknak nem való.
Hol?
Némileg kieső helyen van, magaslaton (állandóan fúj a szél.). Caleta de Fuste peremén van. A hotel ingyenes ingajárati buszával és a közüzemi busszal el lehet jutni a viszonylag mozgalmasabb helyekre (kb. 2 kilométer). Azért a közelben van egy étterem és egy szupermarket. Tehát a közvetlen környékén nincs semmi érdekes (unalmas lakóházak, néhány befejezetlen építkezés).
A közeli távolsági buszmegállóból direkt nem tudunk eljutni a sziget déli részére, csak átszállással.
Közel van a repülőtér max. 10 perc), de ebből zajprobléma nem adódik. A légi folyosó nincs a hotel fölött.
Costa Antigua térségében feltűnően sok a brit nyaraló.
Strand:
A legközelebbi strand 2-3 kilométerre van (gyalog 30-40 perc). Az ingajárati busz odaszállítja a hotelvendégeket. Hiába ingyenes ez a közlekedés, ha a menetrend nem passzol mindig jól ahhoz az időzítéshez, amit mi akarunk. Lehet taxizni. Nem drága: maximum 4 euró.
Szép a strand. Kellemesen, hosszasan lehet sétálni a parton. Apró mókusokkal is találkozhatunk. A tenyerünkből is halandók enni magokat, uborkadarabkákat.
Milyen?
Régi hotel, régimódi bútorzattal. Jól néz ki a medence, bár már megrágta az idő vasfoga. Vannak jobb minőségű napozóágyak és silányabb, kényelmetlenebb műanyagosak. Szép a kertje.
A hotel vendégkörének döntő többsége brit.
Szobák, apartmanok:
A takarítás nem mindig kellően alapos. Meghatározott napokon (egy héten háromszor) van törölközőcsere.
Szolgáltatások:
A személyzet barátságos, kifejezetten segítőkész.
Este van élőzene és karaoke is.
Ellátás:
A reggeli túlságosan angolos. Az ebéd és a vacsora változatos. Van mindig valamilyen halétel is. A saláta- és a desszertválaszték príma.
2017. október 15.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon