ÚTIKRITIKA.HU / Fuerteventura


hirdetes


útikritikák


La Piramide***

Fuerteventura – Costa Antigua – La Piramide apartmanok***
Lényeg:
Tűrhető szálláshely, elfogadható, részben felújított apartmanokkal. Nagyon nyugis hely. Inkább középkorú pároknak való, mint fiataloknak vagy gyermekes családoknak. A tisztaság nem tökéletes (az étteremben egyenesen elfogadhatatlan)
Hol?
A környék nagyon ingerszegény, lehangoló. (Costa Antiguának nem lehet nagy felfejlődést jósolni.) Viszont a sziget közepén lévő elhelyezkedéséből adódóan jó kiindulópont a felfedező utakhoz.
Közel a repülőtér.
Strand:
Közel van a tengerpart, ami azonban nem nevezhető strandnak.
Milyen?
A nagy medence egész csinos, de a vize hideg. A medence és közvetlen környék többnyire árnyékban van. A fogadótérben áll néhány lestrapált biliárd- és csocsóasztal. Amúgy az épület belső része elég jól néz ki.
Kutyákat hozhatnak a vendégek, ami kicsit zavarhat egyes vendégeket. Amúgy a vendégkör életkor és nemzetiség alapján egészségesen vegyes.
Apartmanok:
A kis konyha alapszinten (de inkább hiányosan) felszerelt. A fürdőszoba kielégítő. Az apartmanok hangszigetelése gyenge. Ezt leginkább éjszaka tapasztalja meg a vendég.
Előfordul, hogy a nem dohányzó apartman kérő vendég az apartmanjában az előző vendégek ,, jó voltjából” cigiszag maradványokat érzékelnek.
Szolgáltatások:
A személyzet segítőkész. A wifi használat problémás. Van a szálláshelyen egy kis vegyesbolt.
Ellátás:
Nem érdemes semmilyen ellátásra befizetni. Főleg ha nem akarunk sokat a szálláshelyen időzni. A szálláshely étterme nem jó, nem hangulatos és nem is kellően tiszta. Legalább a sör olcsó.
2017. január 11.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon