ÚTIKRITIKA.HU / Fuerteventura


hirdetes


útikritikák


Suite Hotel Atlantis*****

Fuerteventura – Corralejo - Suite Hotel Atlantis Fuerteventura Resort*****

Lényeg:
Jók, praktikusan kialakítottak a szobák, a tisztaság rendben van, a személyzet kellemes. Családbarát hotel. Nagy hibái nincsenek a hotelnek.
Hol?
A hotel a sziget északkeleti részén található. Corralejo település központja 15-25 perc gyalogtávolságra van a szállodától. A hotel közelében van némi mozgalmasság, bolt 2 percre.
A repülőtéri transzfer kb. 30-40 perces.
Strand:
A hoteltől 5 perc gyalogtávolságra (300-400 méter) van a strand, ami a sziget viszonylatában nem a legjobb. Ez nem a hotel strandja, hanem közstrand. Ha van bérautónk, akkor 5 perc autózással csodás homokos strandot találhatunk. A hotel is működtet ingyenes ingajárati buszt e strandhoz, de persze alkalmazkodni kell a menetrendhez.
Milyen?
Jól néz ki a hotel, nemrégiben, idén renoválták. 2 emeletes bungalókból áll. Szép a dús növényzetű kerti környezet. Szuper, hogy van egy medence azok számára, akik nem akarnak zajos környezetben napozni, fürödni. Vannak medencék, ahol a zajos animációt kell bevállalni. A medencék nem nagyok. (szokásos reggeli napozóágy foglalások)
Szobák:
Van teakonyha, hűtőszekrény, széf, terasz, szuper zuhanyozó. A szobák hangszigetelése közepes. A szobák tisztasága rendben van.
Szolgáltatások:
A személyzet barátságos, segítőkész.
Ellátás:
Alapvetően rendben van, de nem az erősségük, mert tömegétkeztetési jellege van. A választék mindennap kb. ugyanaz. Azért mindig talál a vendég valamit, ami a fogára való.
2016. november 2.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon