ÚTIKRITIKA.HU / Lisszabon környéke / Cascais és Estoril


hirdetes


útikritikák


Estroril - Vila Galé Estoril****

Hol?Milyen? | Szobák | Szolgáltatások

Hol?

A városon belül jó az elhelyezkedése. Közel van a strand (5 perc) és a vasútállomás. Még az autóval rendelkezőknek is érdemesebb inkább bevonatozni Lisszabonba és megúszva a parkolás gyötrelmeit. Akinek ez fontos: közel van a kaszinó. Gyalogtávolságra van csomó étterem. A hotellel szemben van egy zajos diszkó. Főként a hétvégéken lehet ez zavaró a hotelvendégek nyugalmas szempontjából. Hajnali négyig nyomják a ricsajt. Egyébként meg máskor teljesen nyugodt a környezet. A környéken nincs sok bolt. Közel van a strand (két perc) és a vasútállomás (lisszaboni összeköttetés)

Milyen?

Sokak szerint jó az ár-érték arány. Régi, hagyományos, klasszikus jellegű hotel, némileg elfáradt állapottal. Jó viszont, hogy a személyzet nagyon profin ténykedik, jó a reggeli, a tisztaság rendben van és kiváló a hotel elhelyezkedése. Tágasak, kényelmesek a szobák, igaz puritán a berendezés. A 4 csillagos besorolása a portugál viszonylatban megállja a helyét. Nem éppen modern, mégis korrekten megfelel a reális elvárásoknak.
Jó választás lehet azoknak, akik igénylik a hotel közelében található nyüzsgést.

Elég korszerűtlen, divatjamúlt, kopottas a berendezés. A lift nagyon szűk és folyton várakozni kell. Nagyon kellemes a hotelterasz a kis, korrekt medencével. Jó választás azoknak, akik belül nyugis légkörű hotelt keresnek.

Szobák

  • A szobák mérete többnyire megfelelő és viszonylag praktikus a kialakítás. A tisztasággal nincs gond.
  • Látszik, hogy jó ideje nem renoválták őket. A fürdőszobák régiesek, kissé elavultak, de legalább tiszták. Egyesek szerint az ágyak meglehetősen kemények.
  • A szobák egymás közötti hangszigetelése elég gyenge.
  • Vannak szobák, amelyekből igen szép a tengeri kilátás. Van hátrányuk is ezeknek a szobáknak, ugyanis a parti útra is néznek és onnan a forgalmi zajok jobban eljutnak a hotelnek ezen oldalán, pláne, ha valaki nyitott ablak mellett akar aludni.

Szolgáltatások

  • A személyzet diszkrét módon barátságos, udvarias.
  • Nincs ingyenes internet, de akadozó a sebesség. A fogadótérben van fizetős.
  • Kifejezetten jó a reggeli, főleg a friss gyümölcsök miatt.
  • A parkolás fizetős (7,5 euró/nap).

FOTÓK

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon


Repülőjegyek Lisszabonba Repülőjegyek Lisszabonba
Olcsó repülőjegyek Lisszabonba a VistánálSZÁLLÁSFOGLALÁS

hirdetes