ÚTIKRITIKA.HU / Dubai


Pride Hotel Apartment

Pride Hotel Apartment


Lényeg:
Eléggé színvonalas apartmanhotel. A tisztaság alapvetően rendben van. Az apartmanok kellően tágasak. A szálláshely egyik erőssége a városlátogatás szempontjából jó elhelyezkedése.
Hol?
Praktikus, hogy a közvetlen közelében (szemben) metróállomás (Sharaf DG). (Nem kell sokat taxizni.) A hotel az Al Barsha negyedben található.
Egy metrómegállóra van a Mall of Emiratestől (gyalog is csak kb. 10-13 perc) , azaz a vásárolgatás lehetősége tálcán kínálkozik. A hotel közelében van több vendéglő.
Milyen?
A legtöbb minden jó minőségű ebben az apartmanhotelben.
A nyugalomra vágyó, gyermek nélkül utazó pároknak számítani kell arra, hogy az apartmanhotel jellegből adódóan sok a kisgyermekes család és a csemeték sokat hangoskodnak mind a szobákban, mind a folyosókon. Viszont az épületen kívülről nincs zavaró zaj éjszaka.
Apartmanok:
Jól néznek ki az apartmanok, kényelmesek. Komplett konyhája van s még mosógép is rendelkezésre áll. Az ágynemű jó minőségű.
Az apartmanok egy részéből részlegesen a városon belüli autópályára nyílik a kilátás. Az esti kivilágításban lenyűgöző az autópálya, ami tulajdonképpen inkább egy sugárútnak mondható.
Jó a légkondi. Szuper, hogy két fürdőszoba van az apartmanban.
Szolgáltatások:
A személyzet nagyon előzékeny.
A wifi jól működik.
2016. október 15.

« vissza