ÚTIKRITIKA.HU / Dubai


Cassels Al Barsha 4cs. - vélemény

Dubai – Cassells Al Barsha Hotel****
Lényeg:
Elfogadható, régen épült hotel. A szobák tágasak, kényelmesek, de nincsenek felújított állapotban.
Hol?
A hotel fő erősége az, hogy jó az elhelyezkedése. Nem túl zajos. (Ez nagy szó Dubajban.)
A közvetlen közelben van metrómegálló (kb. 150 méterre): Sharaf DG. Pár megállóra vannak nevezetességek.
A közelben vannak szupermarketek, éttermek. Nincs messze (gyalog kb. 10-15 perc) a gigantikus bevásárlóközpont, a Mall of Emirates.
A hotel ingyenesen busszal szállít hotelvendégeket a strandhoz (Jumeirah Beach). Taxival 15 percre van a strand. (Taxisokkal vigyázni, mert van közöttük sok simlis.) Sok vendég délelőtt 9 és 12 között strandol, és délután indul városnézésre.
Milyen?
Jól néz ki a fogadótér. A tisztaságra ügyelhetnének kicsit jobban (pl. az ebédlő asztalainál). Az amúgy kicsi, de jó medencénél jól jönne, ha lenne négynél több napernyő. (Mondjuk, délután már amúgy sem süt oda a nap.) Jó, hogy télen a medence vizét finom melegre temperálják.
Szobák:
A szobák tisztasága többé-kevésbé rendben van. (A takarítás, főleg a szőnyegpadló porszívózása, lehetne azért kissé alaposabb.) Kényelmesek az ágyak. A szobák némileg sötétek. Vannak balkonos és balkon nélküli szobák. (A balkonok tisztítását többnyire elhanyagolják.)
Szolgáltatások:
A recepción van egy-két mogorva alak. Amúgy a személyzet többnyire segítőkész, kedves.
Jó az edzőterem. A wifi néha akadozik.
Ellátás:
A reggeli elég jó (ha benne van az alapárban). A reggeliztetés szervezettsége közepes, az étkez terem ráadásul elég szűk. Érdemes 8 óra tájban már lemenni reggelizni, mert 9 után erősen csökken a választék.
A hotel bárja rohadt drága.
2017. szeptember 16.

« vissza