ÚTIKRITIKA.HU / Dubai


Ivory Grand Hotel Apartments-Al Barsha 4cs. vélemények véá

Dubai - Ivory Grand Hotel Apartments – Al Barsha****

Lényeg:

Tiszta, jó hotel egy nagy hátránnyal. A szobák nagyon tágasak, és jól felszereltek.
Fő előkészületi feladat: a lehető leghatékonyabb füldugót vinni.

Hol?

A Mall of Emirates mögött (igaz nem annak bejárati oldalánál) van az épület, szóval a vásárlási lehetőségek giga mértékben adottak (5 percre). Praktikus a metróállomás és a városnéző busz közelsége.

Dubaiban a szálláshelyek vonatkozásában szinte elkerülhetetlen probléma, hogy csaknem mindegyiküknél felmerülnek a közeli építkezések zajával és az azzal járó porral kapcsolatos panaszok. E hotel esetében is fennáll a probléma, még a 2017. december végi állapot szerint is. Olykor a nap 24 órájában zajlik (szó szerint) az építkezés. Reménytelen a hoteltől tájékozódni arról, hogy a szomszédos építkezések mikor érnek véget. Ilyen kérdések megválaszolása elől mereven elzárkóznak, ami érthető, hiszen nem hotelben építkeznek. Amúgy Dubaiban a hatóságok nem tiltják az éjszakai építkezést.

Nagyon jók a hotel által működtetett ingajárati buszok, amelyek különböző nevezetességekhez szállítják a hotelvendégeket. A strandra naponta csak egy járat megy.

Milyen?

Szuper a nagy tetőtéri medence.

Szobák, avagy apartmanok:

Zajprobléma ügyben legfeljebb arra lehet kísérletet tenni, hogy ne az építkezése felé nézzen az apartmanunk. A menedzsment megfogalmazása szerint is van a hotelnek egy ,,nyugalmasabb oldala,,. Noná, hogy az első éjszaka után sok vendég próbál a recepción csendesebb szobát kérni,, sikerrel, vagy kudarccal. Előfordul, hogy rögtön nem adnak új szobát, illetve apartmant, de egy nappal később igen.

A tisztaság alapvetően rendben van, de nem tökéletes. Esetenként előfordulhat, hogy 16 óra után kerül csak sor a takarításra.

Az ágyak kényelmesek.

Szolgáltatások:

A személyzet példásan szívélyes és segítőkész.

Ellátás:

A reggeli tartalmas, a választéka bőséges.

2018. január 19.

« vissza