ÚTIKRITIKA.HU / Dubai


Rove City Centre 3cs - vélemény

Dubai – Rove City Centre***

Lényeg:

Összességében egy jó, korrekt hotel a maga kategóriájának keretein belül. Helyi viszonylatban erős 3 csillagos. A szobák felszereltsége alapszintű, semmi több. Az ár-érték arány egyértelműen jó.

Hol?

A közelben van a hop on hop off busz megállója. Ami még fontosabb egy metrómegálló is van kb. 150-200 méterre. A hotel előtt mindig találunk szabad taxit. Nincs messze (kb. 400 méter) egy bevásárlóközpont (Deira City Centre). Az óváros gyorsan, könnyen megközelíthető. A Dubai Mall gyalog kb. 30 perc. Ugyancsak közelben van egy szép zöld park, ahol kellemes sétálgatni egyet.
A repülőtérről 10 perc alatt eljuthatunk a hotelbe.

Milyen?

Szép, hangulatos, új állapotú hotel korszerű köntösben. Nincs még egy éves a szálloda. Kár, hogy szőnyegpadlós (könnyen foltosodik).

Szobák:

Modernek a szobák, de már láthatók az elhasználódás néhány jelei. Kényelmesek az ágyak. Utcai zajok nem szűrődnek be az ablakok jó hangszigetelő képességének köszönhetően.

Szolgáltatások:

Kellemes, előzékeny a személyzet. Elég jó az edzőterem.

Ellátás:

A reggeli jó. A hotel étterme nem igazán hangulatos, viszont nagyon praktikus a hotelen belüli, snack jellegű ennivalókat kínáló, 24 órán át nyitva tartó szupermarket.

2017. július 22.

« vissza