ÚTIKRITIKA.HU / Koh Chang


hirdetes


útikritikák


Bhu Tarn Koh Chang Resort&Spa 4 csillagos - vélemény

Thaiföld - Koh Chang - Bhu Tarn Koh Chang Resort and Spa****

Lényeg:
Példásan gondozott állapotú komplexum. Nagyon szépek, tágasak, tiszták, színvonalasan berendezettek a szobák, bungalók. Strandolás szempontjából mindenképpen jó hotel, dacára annak, hogy a használható strand nem a hotel előtt van.
Hol?
Jól ellátott a tágabb környék. A két legközelebbi bevásárló lehetőség gyalog 15 percre van: a Tesco Lotus nagy és Seven Eleven kicsi szupermarket. Gyalogtávolságra egész sok szolgáltatást lehet elérni, és akár egy ott élő olasz ember által működtetett étteremben jó pizzát ehetünk talján borral kiegészítve.
A sziget legmozgalmasabb, bulisabb partszakasza, a White San Beach valamilyen járművel, akár kerékpárral is, kb. 8-10 perc. A hoteltől nem messze van egy európai fazon, akitől lehet bicajt bérelni.
A bangkoki reptérről 4 ezer bathért a hotelhez szállíthat taxi, ha ügyesen alkudozunk.
Strand:
A hotelhez közelebb eső partrész nem tekinthető strandnak, s ezért a hotel vendégei a közeli testvérhotel, a Klong Prao Resort strandját használják. A hotel mikrobusszal ingyenes ingajárati transzfert szervez ehhez a kényelmesebbeknek vagy a kisgyermekes családoknak. Amúgy a hotelből e másik hotel területén keresztül gyalog csupán 10 perces az út a príma strandig.
A napozóágyakat már reggel nyolckor lefoglalják a törölközőkkel. Az a strandszakasz szuper. Ez tán a hotel adukártyája, még akkor is, ha a testvér hotel előtt terül el. Sokak szerint itt van a sziget legszebb partszakasza. Dicséretesen tiszta a part. Lehet ingyen kölcsön venni kajakot. A partszakasz legszebb része még odébb (kb. másfél kilométer) a Chai Chet Resort előtt fedezhető fel. Szóval van értelme hosszabb felfedező sétákat tenni a parton. Szuper program önmagában.
Milyen?
Nem nagy, emberi léptékű, jól karban tartott, viszonylag új hotel. 6-7 bungalóépületből áll. Egy-egy bungalóépületben 2-3 szoba van. Kellemes, csábító a medence (jacuzzival és bárral), kényelmesek a napozóágyak. Tetszetős a hotel kertje.
A vendégkörben a leghangosabb nemzet díját mindig a kínaiak nyerik.
Bungalók:
Jók, csinosak, hangulatosak (hagyományos thai építészeti stílusjegyek) a szobák, a berendezés inkább klasszikusnak nevezhető. Jók a fürdőszobák. Csapvizet ne igyunk, és nem csak azért, mert a színe nem bátorít erre. A takarításra nincs panasz. A szobák közötti hangszigetelés gyenge, szóval van tétje annak, hogy a szomszédok milyen hangosan és meddig nézik a tévéműsorokat.
Szolgáltatások:
A nem kifejezetten profi személyzet gyengén tud angolul. Barátságosak, de olyan jellemző thai módra lomhák.
A wifi elvileg van, de ritkán működik, a szobákban még ritkábban.
Ellátás:
A reggelizés (a főszezonon kívül) ki van helyezve a feljebb említett testvérhotelbe. Nem nagy szám, szokványos európai választék, szinte semmi hely specialitás.
A hotel saját éttermét 2017 év végén újítják fel, s utána már nem kell átmenni enni a testvérhotelbe.
2017. november 3.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon


Repülőjegyek Bangkokba Repülőjegyek Bangkokba
Olcsó repülőjegyek Bangkokba a Vistánál
Repülőjegyek Phuketre Repülőjegyek Phuketre
Olcsó repülőjegyek Phuketre a VistánálSZÁLLÁSFOGLALÁS

hirdetes