ÚTIKRITIKA.HU / Koh Samui / Khanom


hirdetes


útikritikák


Koh Samui / Khanom

Khanom dióhéjban | Tetszett & Nem tetszett | Vélemények | Vásárlás | Közlekedés | Közbiztonság| Látnivalók | Olvasmányos linkek | Fotóegyveleg

Khanom dióhéjban

Jön!

Tetszett & Nem tetszett

Tetszett

  1. Jön!

Nem tetszett

  1. Jön!

Vélemények

"Khanom nagyon közel helyezkedik el Koh Samuihoz, így aki Samuin tartózkodik, annak érdemes elmenni Khanomba és megcsodálni ezt a gyönyörű részt, ami jelenleg még szinte érintetlen tengerparttal rendelkezik. Valamint, betekintést nyerhetünk abba, hogyan élnek a helyiek, ahová még nem jutott el a turizmus nagy tömege. Amikor átmentem Samuiról, hogy megnézzem a helyet, egyáltalán nem találkoztam turistákkal, kimentem a tengerpartra és csodálatos érzés volt, ahogyan láttam a hosszan elhúzódó partszakaszt, ahol csak én voltam. Ahogyan kocsival mentem, akkor találkoztam két hátizsákos turistával.

Eljutás: Samuiról, Nathon Pier kikötőből a Seatran Ferry-vel kell menni Donsak Pierbe. A kompok minden órában indulnak reggel 5 órától egészen este 6 óráig. Az út másfél órás és az ára kb. 140 THB/felnőtt/irány. Érdemes robogóval vagy esetleg autóval átmenni, mert a kikötőtől még kb. 10-15 perces út dél felé Khanom. Egyelőre még nincs túl sok szálloda Khanomban, azonban az építkezéseket már elkezdték és egyre inkább bővítik, hogy egyre több turistát tudjanak fogadni. Azt mondják a helyiek, hogy Samui egy idő után már ki fogja nőni magát, és a turisták másfelé fognak menni, ezért építenek egyre több szállodát, apartmant, hogy ha eljön az ideje, akkor tudjanak turistákat fogadni. Hiszen minden adott Khanomban, hogy jól érezzék magukat.

Szóval aki még érintetlenül szeretné megcsodálni ezt a részt, annak érdemes egy egynapos kirándulást szervezni. Ezt teljesen egyénileg meg lehet oldani, hiszen csak kompjegy kell, egy kis élelem és már indulhatunk is. Azonban az étkezést meg lehet oldani, hiszen itt is vannak piacok, kifőzdék, de ha valaki nem szeretne keresgélni, annak érdemes előre csomagolni. És aki szerencsés, még rózsaszínű delfinekkel is találkozhat!" (Gyenis Kata, Vista, 2015)

Vásárlás

Közlekedés

Jön!

Közbiztonság

Jön!

Látnivalók

Jön!

Olvasmányos linkek

Jön!

Fotóegyveleg

Vissza az elejére


Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon


Repülőjegyek Koh Samuira Repülőjegyek Koh Samuira
Olcsó repülőjegyek Koh Samuira a VistánálSZÁLLÁSFOGLALÁS

hirdetes