ÚTIKRITIKA.HU / Koh Samui


hirdetes


útikritikák


MIang Samui Spa resort 5cs. - vélemények

Koh Samui - Chaweng Beach - Muang Samui Spa Resort*****


Lényeg:

Kiváló, színvonalas, szép hotel. A szobák tágasak, kényelmesek, jól kialakítottak, igazán tiszták. Helyi viszonylatban indokolt az 5 csillagos besorolás, főleg a szolgáltatás kényeztető jellege miatt. .

Hol?

Közel van a repülőtér, de ez nem okoz túl nagy zajproblémát, mert nem túl sűrű a légi forgalom (óránként tán egy gép). A reptérről járművel 10-15 perc alatt eljutunk a hotelhez.

A Chaweng Beach elején található a hotel. Gyalogtávolságra vannak mozgalmasabb helyek, de a hotel közvetlen környéke nyugodt. Ez jó kombináció. Bulihelyek vannak gyalogtávolságra.

Strand:

Gondozott, szép fehér homokos a strand.

Egyes hónapokban (pl. május) ha erőteljesek az árapályváltások, akkor apály idején a víz nem annyira szép, tiszta és átlátszó.

Az is valamennyire zavaró, hogy a szűk, kijelölt helyen a napozóágyak túl sűrűn vannak egymás mellett, pedig a strand amúgy jó hosszú.

Pár száz méterre van egy mozgalmasabb partszakasz, ami közel van a bulis helyekhez és nem annyira nyugis (harsogó zenék).

Milyen?

A kis butikhotelben mindenhol rendben van a tisztaság. Szép, de nem nagy a zöld kert (szúnyogriasztó szereket vigyünk). Kellemes, hangulatos a medence, megfelelő a vízhőmérséklet.

Szobák:

Nincsenek frissen felújított állapotban, de a rusztikus berendezés jól néz ki. Kényelmesek az ágyak.

Szolgáltatások:

A személyzet barátságos, segítőkész.

Az ingyenes wifi a hotelben mindenhol működik, még a strandon is.
Egész jó a kis edzőterem.

Ellátás:

Jó az ellátás. Érdemes megismerkedni az ázsiai konyha specialitásaival. A büféreggeli mennyei, ízletes, nagy választékú. Csodás, frissen facsart gyümölcslevek!

2018. július 27.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon


Repülőjegyek Koh Samuira Repülőjegyek Koh Samuira
Olcsó repülőjegyek Koh Samuira a VistánálSZÁLLÁSFOGLALÁS

hirdetes