ÚTIKRITIKA.HU / Koh Samui


hirdetes


útikritikák


Anantara Bophut Resort & Spa*****

Hol? | Tengerpart | Milyen? | Szobák | Szolgáltatások | Ellátás

Hol?

Közel lévő strandsétánya, és az 5 percre lévő Fischerman’s Village tele van éttermekkel, bárokkal. Nagyon turistás környék. Este jókat lehet ott sétálni, vacsorázni. A Bophut Beach hoteljeiben inkább idősebb, jómódú emberek nyaralnak. Egy öbölben van. A repülőtéri transzfer kb. 20 perc.

Tengerpart

Ez a Bophut Beach, ami szép és nyugis. Az öböl tengerpartján összefüggő hosszabb sétára van lehetőség. Más strandokat gyorsan el lehet érni taxival, vagy tuktuk-kal. A Mae Nam nevű strand például még nyugisabb partszakasz.

Milyen?

A visszajelzések nagy többsége pozitív. Kitűnő kis hotel, nagyon jó konyhával. Inkább nyugalomra vágyó nyaralóknak való. Kisgyermekes családoknak nem igazán való. Kérdéses, hogy szülőkkel nyaraló tizenévesek mennyire találnak a közelben nekik való szórakozási lehetőségeket, más fiatalokat. (A fiatalok a Chaweng Beach vagy Lamai közegében buliznak.) Inkább erős 4 csillagosnak érdemes elképzelni, mert nem minden tekintetben luxus hotel (a szobákban lestrapáltság apró jelei).

Szép, mutatósra kialakított hotel. A kert gondozott, kellemes. Legalább 10 éves hotelről van szó, és az elhasználtság apró jelei azért már feltűnnek itt-ott. A tengerre való kimenetel nélkül is kellemesen, jól el lehet tölteni az időt a hotelben. A mély vizű, csodaszép medencéből príma a kilátás a tengerre. A vendégkör nemzetiség tekintetében elég vegyes. Többnyire párok vannak.

Szobák

A tisztaság alapvetően rendben van. A fürdőszoba kitakarítása nem mindig sikerül kellően alaposra. A szobák picit, nem vészes mértékben már lestrapáltak.

Szolgáltatások

Kifejezetten szívélyes a személyzet. Nagyon jók a spa szolgáltatásaik.

Ellátás

A reggeli elég európai jellegű. Kenyerekből, zsemlékből is nagy a választék.

2011. december 5.


FOTÓK

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon


Repülőjegyek Koh Samuira Repülőjegyek Koh Samuira
Olcsó repülőjegyek Koh Samuira a VistánálSZÁLLÁSFOGLALÁS

hirdetes