ÚTIKRITIKA.HU / Pattaya


hirdetes


útikritikák


5ive Beach House 3cs. - Jomtien - vélemények

Pattaya/Jomtien – 5ive Beach House Hotel***

Lényeg:
Hangulatos kis butikhotel. A szobák tiszták, jól felszereltek. Az ár-érték arány elég jó. Azoknak való, akik nyugodt környéken akarnak lakni.
Hol?
Kieső helyen van, a Jomtien Beach legvégén, amit az is bizonyít, hogy a tuktukról (iránytaxi) már mindenki más leszáll, mikor a hotel közeléhez érünk.
A hotel egy kicsi, rendezetlen, szemetes mellékutcában van. A közelben van egy hasznos ki szupermarket. A közelben van egy kitűnő seafood étterem.
Az éjszakai mozgalmasságtól távol van, de ez éppen a nyugalmat is biztosítja. A Pattayába beközlekedés sok időt vesz igénybe.
Strand:
A hoteltől 200 méterre van a strand, ami nem a legjobb, főleg mert túl keskeny. Sétálni kell odáig, ahol a parton napozóágy is kölcsönözhető. A mozgalmasabb és a dagálykor is használható strandszakaszok még odébb vannak (vagy 30-40 perc gyalog, 12-14 perc tuktukkal).
Milyen?
Az utca felöl nem tűnik nyilvánvalónak, hogy egy hotellel van dolgunk. A hotelre ráférne némi szépészeti felújítás, amúgy nem vészes az állapota (2009-ben épült). A tisztasággal nincs nagy probléma, de nincs is teljesen rendben.
Lift nincs, ami probléma, ha a vendég szobája éppej az 5. emeleten van.
A tetőtéren van egy medence, egy jacuzzi, néhány napozóággyal.
Szobák, apartmanok:
A szobák nem nagyok, de praktikus a beosztásuk. Naponta takarítanak, 3 naponta cserélnek törölközőt és ágyneműt. Naponta bekészítenek két palack ivóvizet (a csapvíz nem innivaló). Van a szobákban hűtőszekrény, mikro, vízforraló.
Szolgáltatások:
A személyzet barátságos, segítőkész.
A wifi jól működik.
Reggeli szolgáltatás nincs.
2017. december 10.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon


Repülőjegyek Bangkokba Repülőjegyek Bangkokba
Olcsó repülőjegyek Bangkokba a Vistánál
Repülőjegyek Phuketre Repülőjegyek Phuketre
Olcsó repülőjegyek Phuketre a VistánálSZÁLLÁSFOGLALÁS

hirdetes