Kamelya Collection Fuya 5cs. - vélemények

Side (Colakli) - Kamelya Collection Hotel Fulya
*****
Lényeg:
Igazán szép, kellemes légkörű hotel. Jó az ellátás mind mennyiség, mind minőség tekintetében.
Talán inkább az aktív pihenésre vágyóknak lehet megfelelőbb választás, de a nyugalomra vágyók számára is vannak csendes zugok.
Hol?
A hotel Colakli város térségében van. Közelben van Colakli hangulatos promenádja. Vásárlási lehetőségek vannak gyalogtávolságra is (kb. 400 méterre).
Side csodálatos óvárosa kb. 15 kilométerre fekszik. A közeli Manavgat városban hétfőnként és csütörtökönként bazár jellegű piacot tartanak. Dolmusszal (iránytaxi) 15-20 perc alatt el lehet oda jutni.
A repülőtéri transzfer kb. 1 órás.
Strand:
Finomhomokos, szép, tiszta, nagy kiterjedésű a strand. A török riviéra térségében a legjobb strandok egyikének mondható.
Milyen?
A Kamelya Collection 3 szomszédos hotel (Fulya, Semim, Kamelya Club) együttese. A Fulya vendégei szabadon használhatják a másik két hotel infrastruktúráját. Hatalmas és lenyűgöző a kert tele pálmafákkal.
Gyönyörű a több medencéből álló komplexum. Délelőtt 9-ig és délután nem nehéz szabad napozóágyat találni.
A vendégkörben dominálnak az oroszok és a németek. Az oroszok itt többnyire tudnak viselkedni.
Szobák:
A takarítás alapos, de néha előfordul, hogy a takarítónők ezt-azt elfelejtenek bekészíteni. Az ágyak kényelmesek. A szobák között vannak tengerre nézők, a Side város felé nézők és a Taurus-hegy felé nézők.
Szolgáltatások:
A személyzet iparkodó, szívélyes. Van azért néhány motiválatlan emberük. A három hotelben telt ház esetén 3 ezer vendéget kell kiszolgálni és a személyzet létszáma nem mindig elegendő ehhez.
Nagy hangsúlyt fektetnek a testmozgató animációs programokra. Az esti szórakoztatóprogramok fő helyszíne egy amfiteátrum jellegű színház.
Van egy szuper minőségi, gyepes focipályájuk.
Ellátás:
Reggel jól esik a frissen facsart narancslé! Kellemes az étterem légköre. Hatalmas a választék. Finomak a friss halétkek.
Az egyhetes turnus folyamán a vendégek egyszeri alkalommal ehetnek az 5 tematikus, a la carte étterem valamelyikében (térítésmentesen). Jónak mondják a kínait és az olaszt.
2018. június 11.


« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon