Turqouise Hotel*****

Lényeg | Hol? | Strand | Milyen? | Szobák | Szolgáltatások | Ellátás

Lényeg:

A világhálón több helyen 4 csillagosnak jelölik. Ez is a reális, és török viszonylatban ebben a kategóriában, ár-érték arányt tekintve kifejezetten jó is a hotel. A tisztaság rendben van. Az ellátás szuper. Aktív nyaralásra vágyók számára lehet a legjobb választás. A 4 csillagos besorolás leginkább a szobák minősége miatt reális, ugyanis a berendezés nagyon egyszerű, semmi luxus. 

Hol?

Egy fenyőfaerdőbe integrálva, elszigetelt helyen található a hotel, kb. 3 kilométer távolságban Sidétől.
Sidébe a busz kb. 460 forint (5-10 perc), a taxi egy irányban kb. 2500 forint. Be is lehet gyalogolni a finom homokos partvonalon (kb. 30 perc).
Repülőtérről a buszos transzfer kb. 1 óra.

Strand:

A térségben kevés helyen van ilyen puha homokos strand. Sok vízi sportos lehetőség kínálkozik.

Milyen?

Nem egy újépítésű, vagy nemrégiben felújított hotel. Szép a kert. Több medencéjük is van. Van egy főépület és több önálló, kisebb épület. 

Szobák:

A szobák többsége egyelőre nincs felújított állapotban, de tiszták, gondozottak. 

Szolgáltatások:

A személyzet barátságos. A szobákban nincs wifi.

Ellátás:

Az étkezőhely tiszta, higiénikus, de felújításra szoruló állapotban van. 

2017. június 23.

Szlifka Ádám (Vista MOM) véleménye:

"Nagy várakozásokkal érkeztem ide. Egy kicsit csalódás volt, de utólag átgondolva csak Belek vagy Side után. Egy korrekt hotel egyébként, abszolút jó színvonalon, megérdemli az 5*-ot. A hotelben sétálva az ember nem érzi a teljes komplexum méreteit, én fele akkorának gondoltam a hotelt, mint amekkora. Ajánlott azoknak, aki emberléptékű, barátságos hotelt keresnek. A méretekben csalóka, hogy horizontálisan terjeszkedő a hotel több szárnya, illetve lombkorona szint alatt vannak. A vállalható árért cserébe itt ultra all inclusive ellátást kapunk! Ha az utas ezt a térséget célozná meg, szerintem kiváló ár-érték aránya miatt elsőként érdemes rágondolni, elsősorban párok számára. A keskeny és apró kavicsos partért cserébe buja, zöld kertet kap az utazó, megfelelő számú medencével. A villák foglalása kifejezetten ajánlott. A főépületi szobák viszont nem tűntek olyan kicsinek, mint papíron."

Itt lehet tájékozódni a hotelre vonatkozó Vista ajánlatról. Foglalni vagy további részletekről tájékozódni Ádámtól: adam.szlifka@vista.hu

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon