Amelia Beach Resort*****

Lényeg | Hol? | Strand | Milyen? | Szobák | Szolgáltatások | Ellátás

Lényeg:

Szép kinézetre. A szobák tágasak, jó állapotúak, alapvetően tiszták. Az ellátás megfelelő, változatos. Családbarát hotel a gyerekek számára szervezett sok aktivitással. Családok és párok számára is megfelelő választás lehet. 

Hol?

Kieső az elhelyezkedése. Messze van a várostól. A hotel egy autóúthoz közel esik, s így könnyen felszállhatunk egy dolmuszra (irénytaxi), ami Manavgat vagy Side városba közlekedik.

A repülőtéri transzfer kb. 1 óra. Félórányi távolságra van egy bazár.

Strand:

A hotelnek privátstrandja van, 2 perc távolságban. 

Milyen?

A tisztaság rendben van. Népszerű a csúszdás medence. A medence igazán nagy, tiszta és gondozott, szóval szuper. Van egy relax pool, azaz nyugis medence, de sajnos van néhány vendég, aki ott is hangoskodik.

Szobák:

Jól néznek ki a szobák. Tágas a fürdőszoba és a zuhanyozó. Vigyünk hajszárítót, mert az ottani gyenge. Kicsi a tévé. A napi takarítás rendben van.

Szolgáltatások:

Segítőkész, szívélyes a személyzet. Jók az esti show műsorok. Ingadozóan működik a wifi.

Ellátás:

A reggeli választéka nem nagy, de amit kínálnak, az jó. A választék eléggé ismétlődő. Jók a látványkonyhás friss étkek. Vacsoránál vannak sorban állások a pultoknál. Itt sem bizonyulnak jól nevelteknek az orosz vendégek.

2017. június


Szlifka Ádádm (Vista MOM) véleménye (2017. június):

"Ez a hotel 4*-os! További gyengesége, hogy aluljárón át kell a saját partjára kimenni több alanyai hotelhez hasonlóan, mivel a főút a hotel és a part között található. A bútorzat - legyen az közös tér, szoba, lobby - nincs 5* szinten. Közepes méretű épület, több melléképülettel, elfogadható kert résszel, viszont kevés csúszdával/ medencével. Ami igazán értékelhető, az a családi szobák sokfélesége és mérete. Méretre és a berendezés/ bútorzat bőségére bármelyik jobb hotellal felveszik a versenyt a családi szobák. Mivel nagyon kieső helyen van, nehezen eladható, mivel a hotel maga nehezen köti le az utasokat egy hétre. A fakultatívokkal együtt is egy olcsó családi nyaralás kihozható."

Itt látható a hotelre vonatkozó Vista ajánlat. Érdemes további tájékozódás és foglalás céljából Ádámmal, a szemtanúval felvenni a kapcsolatot: adam.szlifka@vista.hu

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon