Sunis Kumköy Beach Resort 5 cs. vélemények *****

Lényeg | Hol? | Strand | Milyen? | Szobák | Szolgáltatások | Ellátás

Török riviéra - Side - Sunis Kumköy Resort Hotel&Spa*****

Lényeg:

A hotelösszességében jól néz ki, gondozott. A szobák tágasak, nincsenek mind frissen felújított állapotban (kissé lestrapált bútorzat).. Kiváló az ellátás.

Hol?

Közvetlen közel van egy üzletsor.

Side dolmusszal 15 perc alatt elérhető.

Strand:

Szuper, álomszép a homokos privátstrand.

Milyen?

Szuper a medence komplexum. Összesen 7db csúszda van. Van (kicsit lestrapált) játszótér pár csúszdával, homokos részen. Szép és gondozott a kert.

Szobák:

Vannak felújított szobák is. A szobák takarítása nem mindig és mindenhol kellően alapos. Az ágyak kényelmesek. A fürdőszobák jól néznek ki.

A családi szoba 4 fő elhelyezésére alkalmas. Emeletes ágyas, 2 szobás-2 fürdőszobás a szoba. A standard szoba 3 ágyas szoba (1 franciaágy és 1 külön ágy-egy helységben)

Szolgáltatások:

Az animátorok kissé tolakodóan próbálják mozgósítani a vendégeket.


Ellátás:

Kitűnő a reggeli.

6db a la carte étterem van, 1x a héten ingyen foglalhatnak az utasok. A többi alkalom 16 euró.

Disznóhúst ne keressünk.

Mezőgazdasággal is foglalkoznak, nagy mennyiségben a saját termelésű gyümölcsök, zöldségek kerülnek az asztalra.

2019. június 2.

Vista-ajánlat erre a hotelre

------------------------------------------------------------------------------------------------

Lényeg:

Nincs a Török Rivierai nagy menő luxushotelek között, de a térség 5 csillagosainak átlaga fölött van, főleg az ellátást és az elhelyezkedést illetően. Nagy gyengeségei nincsenek. Nem kockázatos ezt a hotelt választani, ha belefér a büdzsébe. A turizmus helyi piacán népszerűségnek örvend. Csúcs, hogy a tengerparton van és ugyanakkor ingergazdag a szárazföldi környék is (nem vagyunk "beragasztva" a hotel területére).

Hol?

Kumköy település kellős közepén található. A közvetlen közelében vannak vásárlási lehetőségek.
Érdemes bemenni a nagyobb Manavgat városba a piacra.
Repülőtéri buszos transzfer kb. 1-1,5 óra függően a hoteles megállások számától és sorrendjétől. 

Strand:

Príma a hosszú homokos strand is. Finom homokos.

Milyen?

Szépséges, terebélyes létesítmény (2006-ban nyílt meg). Jó közérzetet teremtő szálloda. A medence együttes látványos. Meseszép a kert. Hurrá! Kevés az orosz. A németek kulturáltabbak, persze.

Szobák:

A szobák nincsenek új, vagy frissen felújított állapotban, de jó karban vannak tartva. Sokféle kategóriájú és kényelmi fokozatú szobájuk van.

Szolgáltatások:

A személyzet motivált (örülnek, hogy egyáltalán van munkájuk, és megint jönnek nagyobb számban a nyaralók). A recepciósok, és a guest service gyakran alkudozik a vendégekkel, hogy milyen szobát adjanak, vagy ne adjanak. Persze sokan hajtanak tengeri kilátású szobára, lehetőleg felár nélkül....
Animációs programok vonatkozásában nem állnak erősen. Idegesítő, hogy folyton le akarják fotózni az embert, hogy aztán vegyen a fényképésztől jó drágán. El kell őket hajtani. 

Ellátás:

Az ellátás igazán változatos. Kimagaslóan jó a minőség.

2017. június


Ádám  (2017 június): 

"Olyan családoknak, akik nem a luxust keresik családos hotelként (pl. Limak Lara), teljesen jó választás, de összességében még így is túlárazottnak gondolom.
A belső terek, lobby, a szobák egyaránt elkopottak. Az általános sötét színek a belső terekben ezt csak erősítik. A szobák 4* színvonalon vannak. Vigyázni kell, hogy a családi szoba emeletes ágyas lesz. A nem tengerre néző szobáknál nagyon gyenge a kilátás: az általunk megnézett is egy jellegtelen tetőre nézett, illetve zajos volt az ipari ventillátorok miatt.
A külső terek (park, tengerpart) ezzel ellentétben abszolút korrektek. A kert nagy és gondozott, a part finom homokos, néhol kavicsos, gyerekeknek is kényelmes.
A közelben bazárok is találhatóak, amelyek egy pár órás sétára ki tudják csábítani az utast.
Összefoglalva: 4*-ként érdemes kezelni, azonban kellemes családi nyaralást tud nyújtani."

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon