Sentido Flora Garden****+

Szlifka Ádám (Vista MOM) véleménye (2017. június)

"Felnőtt hotel, ahol valójában már 16 éves kortól tartózkodhat az utas. A nyugodtság ezzel biztosított is. Nincsenek meg a szokásos animációk sem, így napközben is csendes az udvar. A meglévő animációk inkább sportosak, elmondásaik szerint.

A hotel kiváló panorámát biztosít, mindenképpen érdemes a tengerre néző szobát kérni, ahonnan a közeli tengerre gyönyörű kilátás nyílik. A közeli tengerről visszaverődő napsugarak csillogása valahogy jó kedélyűvé teszi az embert a teraszon sétálgatva.

A közeli tenger sajnos keskeny partot biztosít a kisebb dombra épült hotelnek. Partja kavicsosabb a környékbeli átlagnál. A hotel előtt félkör alakú a part, így hosszabb, mint a főúttal párhuzamos egyenes partok. Zen kertje van a hotelnak, lényegében relax kert, mint neve is mutatja (japán pavilonnal is). A szobákban a közös terekhez hasonlóan a fehér a domináns szín, hol a kék, a lila vagy a zöld halvány árnyalataival feldobva. A deluxe szoba garantáltan tengerre néző, érdemes lehet ráfizetni. Ezt a hotelt a hangulata, a nyugodt légkör, a szép kilátás, a gondozott (Zen) kert adja el.

Itt igazán jól át lehet szellemülni a tengert a teraszról nézve egy kellemes ital mellett, mindenképpen ajánlott választás az igazi nyugalmat kedvelőknek. Az ultra all inclusive ellátás még grátisz! Ellene szól, hogy Sidétől messze, már Alanya felé egy kieső helyen, de pont a főút mellett található."

A hotelre vonatkozó Vista ajánlatot Ádám révén ismerheti meg: adam.szlifka@vista.hu

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon