Starlight Resort Hotel 5cs. - Side - vélemények

Side -Starlight Resort Hotel*****
Lényeg:
Átlagosnak mondható berendezéssel játszó hotel. Óriás hotel, de valahogy semmi sem működik olajozottan.
Hol?
A szálloda Sidében található, az antalyai repülőtértől körülbelül 80 km-re helyezkedik el.
Strand:
Finomhomokos strandrésze van.
Milyen?
A recepción nem a leggyakorlottabb emberek vannak. Nem sietnek, nem figyelnek az utasra. A pincérek is elég lassúak minden területen. A lift borzalmas, pedig van belőle 2 db. A kilátás általában siralmas.
2 szállodarészből áll, összesen 310.000 m2-en.
Szobák:
Átlagos berendezésűek, saját gardróbbal felszereltek, mely zárható. A minibár és kisebb „konyhasarok” szimpatikusan el van különítve a szobában. A bútorzat elég szokványos. A kád viszont jó megoldású. A minibár és a széf használat is ingyenes. Vannak duplex jakuzzis szobák, ahol az emeleten van egy saját jakuzzi a szobában, itt 5 fő elfér.
Szolgáltatások:
11 db medence, ebből 2 db termál medence, amelyek fizetősek. 30 db teniszpálya. Csak a főépületi szobákban lakók kapnak köntöst. Egész erős wifi van az egész hotelben, mely ingyenes. 11 db csúszda van, melyből 5 db csak felnőtteknek van. 3 db mini-klub.
Ellátás:
Az étterem itt végre nem a -1. szinten található, hanem az 1. emeleten, így a kilátás miatt 5*. A választékra nincs panasz, van látványkonyha is, és nem hosszú sorokban kell állni az ételekért, hanem körökben vannak tálalva. A pincérek egyáltalán nem érték utol magukat sem vacsoránál, sem a reggelinél.
11 db a la caret étterme van.
2018. május 22.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon