Side Star Elegance*****

Lényeg | Hol? | Strand | Milyen? | Szobák | Szolgáltatások | Ellátás

Lényeg:

Tiszta, kényeztető hotel. A szobák szépek, tiszták, megfelelően berendezettek. Kitűnő az ellátás. Nem tartozik az igazán luxus szintű török 5 csillagos hotelek közé, de nem is olyan drága, mint azok. A szolgáltatások itt-ott csikorognak, no, nem vészesen, és érzékelhető, hogy néhány szolgáltatáson így-úgy spórolni akarnak. Összességében azért az ár-érték arány bizony rendben van.

Hol?

Szép a környezet. A közelben (az utca másik oldalán) vannak boltok, sőt bárok, klubok is. Nincs messze Side központja. Gyalog kb. 20 perc Side óvárosa. Este kellemes a központ felé vezető promenádon sétálni. Érdemes bemenni Side-be (és Manavgatba is) a piacra.
A repülőtéri transzfer kb. 50 perc (60 km.).
A hotel szűkebb és tágabb környezetében, Sidében is teljesen jó a közbiztonság. Felesleges aggódni.

Strand:

A hotel közvetlenül a homokos strandnál terül el. Akkora a hotel, hogy az is lehet, hogy a szobánktól a strandig 10 percet gyalogolunk.
Szép a privátstrand és a tenger. A strand tiszta, gondozott. Vannak vendégek, akiket zavarnak a gazdátlan kutyák.

Milyen?

Igazán szépen néz ki, főleg a kert. A medencék alaposan gondozottak, látványosak. A főmedencének van két csúszdája is. Kár, hogy 18 órától nem lehet medencézni.
Óriási a komplexum területe, azaz számolni kell arra, hogy a hotel területén belül is sokat kell gyalogolni (de legalább kellemes kerti környezetben). Bele kell tanulni abba, hogy mi hol van a hatalmas területen. A liftezés rendszerét az elején meg kell érteni (melyik lift megy melyik emeletre).
Oroszok itt is többségben vannak, de inkább családok, azaz visszafogottabbak a piálások. (Civilizálatlanságok persze tapasztalhatók.) A vacsoráknál az öltözködési elvárásoknak a vendégek egy része nem próbál megfelelni. Az oroszokon kívül németek, hollandok, lengyelek és belföldiek vannak nagyobb számban.

Szobák:

A szobák modernek. Szépek a fürdőszobák korszerű (belépős) zuhanyozóval. Minden szükséges felszerelés megvan. A takarítás nem teljesen alapos. Kétnaponta töltik fel a mini bárt.
A tengerre néző szobákból tényleg csodás a panoráma, főleg esténként a fényárban úszó Side-i öböllel együtt. De!: vannak részleges tengeri kilátású szobák is. Nyilván árfüggő is. A deluxe szobáknak hatalmas terasza van, és azokból kínálkozik a legszebb kilátás.

Szolgáltatások:

A személyzet előzékeny, kellemes. Főleg a recepciósok jeleskednek a segítőkészségben. (Az agresszíven nyomuló fotósnak nem elég egyszer Nem-et mondani…)
Esténként az amfiteátrumban látványos show műsorokkal szórakoztatják a vendégeket.
A wifi nem mindig működik zavartalanul. Van wifi a szobákban is (ingyenes). Két edzőtermük is van.

Ellátás:

Mivel gigahotel, így persze a büféétkeztetésnek van erősen nagyüzemi jellege. Hatalmas a választék, van sok halétel is. Jók az a la carte éttermek is (olasz, török, kínai, halas). Ebédelni lehet a strandon és a medence mellett is. Borravalót szokás adni, és nagyon el is várják, főleg a pincérek és a bárok személyzete.

2017. július 3.

Itt lehet látni a hotelre vonatkozó Vista ajánlatot. A 29 éves, Superbrands-díjas Vista egy nagyon megbízható, korrekt, profi cég. Ismerem.   

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon