Serenis Hotel 5cs. - Side - vélemények

Side - Serenis Hotel*****

Lényeg:

Helyi viszonylatban s ebben a kategóriában az átlagnál kicsit gyengébb minőségű hotel, de a város közelsége miatt népszerű, és nem rossz az ár-érték arány. Európai viszonylatban ez egy gyengébb 4 csillagos szint
Némely rész felújításra szorul, minimalista a dizájnja. A szobák többé-kevésbé tiszták, megfelelő a berendezettség. Tisztaságmániásak ne válasszák ezt a hotelt. Az ellátás közepes.

Leginkább az aktív pihenésre vágyóknak való, főleg mert jó az animációs csapatuk.

Kissé távol eső tengerpartja van.

Hol?

Némileg kieső, de kellemes helyen van. A dolmusz (iránytaxi) legközelebbi megállója is 7-9 percre van. A szálloda 4 km-re található Side városától, 65 km-re Antalya repülőterétől.

Strand:

A tengerpartja 500m-re található, gyalog 5 perc. A hotel ingajárati buszával is lehet menni, de nincs sok értelme.

Saját partszakasza van, de ott nincsen bár. A strandtörülközők cseréje térítés ellenében áll rendelkezésre. A napernyők és napágyak ingyenesen használhatóak a tengerparton.

A strand nem elég gondozott.

Milyen?

Viszonylag kis hotel török riviériai viszonylatban. Kívülről jól néz ki, de összességében kicsit steril hatást kelt a hotel a sok fehér szín miatt. A lobby körbejárható, viszont a plafonon látszódik, hogy felújításra szorulna.

Szobák:

Háromféle szobatípusa van. A szobák kellemesek, jók a színek, az elrendezés szokásosnak mondható, a kilátás viszont meglehetősen nyomasztó. Az emeletes ágyak nem túl tartósak.

A szobák takarítása néha nem kellően alapos. Borravaló napi adagolásával javulhat a helyzet.

Szolgáltatások:

A személyzet egy része (pl. néhány recepciós ürge) nem igazán szívélyes.

6 db medencéje van, melyek közül az egyik hullámmedence. A wifi a szobában fizetős, a közösségi tereken ingyenes (néha akadozik). Inkább csak soft animációs programok vannak, mini diszkóval, esti műsorokkal.

Ellátás:

All inclusive ellátás működik. Török és olasz a la carte éttermei vannak, melyek közül heti 1x ingyenesen használhatnak egyet a vendégek.

2019. augusztus 28.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon