Primasol Serra Garden****

Lényeg | Hol? | Strand | Milyen? | Szobák | Szolgáltatások | Ellátás

Lényeg:

Alapvetően korrekt hotel a 4 csillagos kategóriában és helyi viszonylatban. A szobák tiszták, elfogadható méretűek. Az ellátás megfelelő. Jó választás lehet kisgyermekes családoknak, de akár pároknak is. Bulizósok válasszanak más hotelt. 

Erős referencia, hogy sok a visszatérő vendég.

Hol?

Van sok bolt a közelben. A település neve Evrenseki és a hotel a tengerparthoz képest a második sorban van.

Strand:

Nagyon jó, és príma tiszta a strand. 3 perc alatt odajutunk (kb. 200 méter). A tengervíz szép tiszta, finom meleg és lassan mélyülő. Szuper, hogy a tengerbe menetelkor a talpunk alatt homok van, semmi kő, kavics. A strand fövenye finom homokos.

A strandbárnál ehetünk, ihatunk. A napozóágy ingyenes.

Milyen?

Nem egy giga hotel s ennek köszönhetően emberi léptékű, csaknem otthonos, bensőséges légkörű. Folyamatosan gondozzák a hotel területeit. Jó a medence. Nincs orosz uralom, mert az orosz nyaralók csak a giga hotelekre buknak.

Szobák:

Praktikusan kialakítottak, modernek a szobák. Némelyek szerint a matracok kemények.  A takarítás nem mindig kellően alapos. Hangyák keresik a társaságunkat. A zuhanyozó tetszik. A balkonon lehet cigizni (és önkéntesen csökkenteni a várható élettartamot).

Szolgáltatások:

A személyzet barátságos, vicces. Csinos a wellness terület. Jók az esti show műsorok. Jó a mini klub a kicsik számára.

Ellátás:

Kissé ismétlődő a választék, de alapvetően jókat lehet enni. Vannak persze kevésbé sikerült étkek is. Kínálnak török ételspecialistásokat is.

2017. június

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Szlifka Ádám (Vista MOM) véleménye (2017. június): 

"Egy olyan 4*-os hotel, mely pár 5*-os hotelnél is jobban tetszett (például Von Hotels vagy Sultan of Dream). Véleményem szerint a spanyolban vagy görögben kapható azonos kategóriás hotelekhez képest magasabb minőségű. Ebben szerepet játszhat, hogy Primasol lánc tagja, így nem a helyi tulajdonostól függ a minőség?

Ami az elhelyezkedést illeti, pontosítok: nem Side, hanem valójában Kumköy. A városba dolmus és taxi (vagy ahogy arrafelé írják taksi) elérhető, mint bejutási eszköz.

Bár nincs saját közvetlen partja, de a tengerpart csak 200 m (ott van privát szakasza), ennyit pedig egy beleki hotelben is szükséges sétálni, hiába egy komplexumon belül jár az utas. Nincs hozzá shuttle (ingajárati busz)!

A hotel nem egy nagy főépületből, hanem több 2 emeletes kis épületből áll, lényegében, mint egy üdülőfalu. A kert abszolút rendben tartott, a medence mérete a kategórián belül rendben van, illetve van külön medencéje a csúszdáknak. A családi szoba egyébként 33 m2, négy főre már kicsi lehet.

Ha csak 4*-ot keres valaki, mindenképpen ezt a hotel ajánlom majd!"

Tessék megnézi a hotelre vonatkozó Vista ajánlatot. Aki foglalni szeretne, és még többet megtudni, akkor érdemes a személyes tapasztalattal rendelkező Ádámhoz fordulni: adam.szlifka@vista.hu

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon