Diamond Beach&Spa*****

Lényeg | Hol? | Strand | Milyen? | Szobák | Szolgáltatások | Ellátás

Lényeg:

Kicsi, korrekt hotel. A tisztaság teljesen rendben van. Tán felesleges lenne ismételgetni, hogy a török riviérai 5 csillagosok többsége nemzetközi viszonylatban inkább 4 csillagosok. Ilyen hotel ez is. A lényeg azonban nem a csillagok száma, hanem az ár-érték arány, és ebben a tekintetben ez a hotel is megfelelő.  

Hol?

A hoteltől két percre van egy bazár.
Repülőtéri transzfer kb. 1 óra.

Strand:

Szép a homokos strand. A strandon a vécé felújításra szoruló állapotban van.

Milyen?

Nem egy új építésű hotel, de jó karban tartják. Élettel teli hotel dacára annak, hogy nem olyan nagyüzemi jellegű, mint sok más hotel a térségben. Szuper a medence.

Itt is többségben vannak az orosz vendégek. Próbáljunk meg kevésbé bosszankodni azon, hogy a viselkedésük gyakran nem rokonszenves. Az oroszok a gyereknevelést nem tartják fontosnak, vagy talán nyaraláskor nem akarnak ilyesmivel vesződni. 

Szobák:

Jókat lehet aludni. Kényelmesek az ágyak. A hűtőszekrény nem funkcionál minibárként. Csupán ivóvizes üveget készítenek be oda.

Szolgáltatások:

A személyzet nagyon igyekvő, előzékeny. 

Ellátás:

Érdemes nem túl későn menni vacsorázni, mert a választék apad az idő előrehaladtával.

----------------------------------------------------------------------------------------

Szlifka Ádám (Vista MOM) véleménye (2017. június): 

"A hotel egy korrekt 4* szint, de papíron ugye 5* lenne. Nincs saját partja, igazából folyóparton található a komplexum. Talán komplexumnak túlzás nevezni, mivel hiányoztak a villa épületek, kültéri animációs épületek is. A medencék rendben voltak mennyiségre és kialakításra is (gyerekmedence is) rendben volt. A csúszdák mennyisége az egyébként török viszonylatban kisebb hotelnél (csak két a la carte étterem) szintén elfogadható. A kertet/ parkot sem találtam egy 5* szinthez valónak. A parthoz nem volt szerencsénk.

Összefoglalva: korrekt külső, impozáns lobby, de ahogy jobban megismernénk a hotelt, csalódás lesz. Felírtam a jegyzetemben: szűk és puritán folyosók! A lobby mellett a szobáknak áll jól egyedül a domináns fehér szín (a családi szoba tágas volt, illetve két hálószobás, teljesen korrekt).

Nem küldenék ide igényes utast. Idősebbeknek, akiknek a pihenés számít komolyabb infrastruktúra nélkül, egész jó lehet."

Ha érdekli a hotelre vonatkozó ajánlat, akkor tájékozódjon a 29 éves, igazmondó, Superbrands-díjas Vistánál. Írhat közvetlenül Ádámnak is: adam.szlifka@vista.hu

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon