Sultan of Dreams*****

Lényeg | Hol? | Strand | Milyen? | Szobák | Szolgáltatások | Ellátás

Lényeg:

A hotel tiszta és szép. Tágasak, gondozottak a szobák. Az ellátás dicsérhető. A szórakoztatásra nagy hangsúlyt helyeznek. Sok a gyerek, szóval a hotelben van bőven zsivaj. Családbarát a hotel, pontosabban gyerekbarát.

Hol?

Helyileg inkább Manavgat város és főleg Kizilot települést érdemes közeli pontnak venni.  nyugis a környék, de nem túl messze van mozgalmasság is. 

Strand:

Szép a strand, jó állapotúak a napozóágyak.

Milyen?

Három hotelből álló hatalmas komplexum része a Sultan of Dreams. Szép pálmafás a kert.
A vendégek kb. 90%-a orosz. Itt is ronthat a közérzetünkön, ha (feleslegesen) felhúzzuk magunkat azon, hogy milyen bunkók az oroszok. Azért az Álmok szultánja jól fenéken billenthetne néhány beképzelt, arrogáns, hangoskodó oroszt. 

Szobák:

Két gyerekkel egy szobában szűknek érezhetjük a teret. Az ágyak tán keskenynek mondhatók (160 m?).

Szolgáltatások:

A személyzet udvarias és segítőkész.
Túlságosan is nyomják az animációs programokat. Ez nem kellemes a passzív nyaralást, hotel létet kedvelőknek. Aki keresi a társasági életet, nos, itt este bulizhat a többi hotelvendéggel.

Ellátás:

Finomak az étkek. Jók a tematikus vacsorák. A választék jelentősen apadhat, ha későn megyünk vacsorázni. A pincérek lomhák.

2017. június


Szlifka Ádám (Vista MOM) véleménye (2017. június)

"Ez felejtős! A szultán és az álom szavak is túlzóak a hotel nevében. Nagyon hanyag volt a kivitelezés! Az épület külseje, összekötő elemek, a belső tér közös részei egyaránt gyengén, kapkodva és hanyagul építettek. A Von Resortnál láttam hasonlót, viszont az legalább színes volt. A hotel bejáratánál a fehérre festett fém installáció, nevezzük épületdísznek (úgy 20 méter magas) erősen rozsdás. Ez lenne az utazó első benyomása a hotelről. Fantáziátlan fehérre festett belső terek jellemzik a hotelt.

Kertje tulajdonképpen nincs. Szeméttel borított az egyik szomszédos oldala, a másik pedig gazos pusztaság. Ha megvásárolnák, és csak gondozott pázsit lenne ott, mennyit dobna a teljes összhangon! Van egy kb. 300 négyzetméteres tető, ahonnan látszik ez az elhanyagolt környék. A tetőn egyébként nincs semmi, tényleg csak néhány szék. Az alapok nem lettek volna rosszak, de erős dekoráció ráférne a hotelre, így a valós 3*-ról 4*-nak tűnhetne."

Íme a 28 éves, igazmondó, Superbrands-díjas Vista ajánlata erre a hotelre.

Ha foglalni szeretne és/ vagy további információkhoz szeretne jutni, akkor érdemes felvenni a kapcsolatot Ádámmal, hiszen ő szemtanú: adam.szlifka@vista.hu

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon