Cenger Beach Hotel 5cs. - vélemény

Side - Cenger Beach Hotel*****
Lényeg:
Kis felújításra szoruló, leharcolt hotelt
Hol?
A szálloda Manavgat városától kb. 15 km-re, Side-től 20 km-re, az antalyai repülőtértől 90 km-re található. Alanya 30 perc.
Strand:
Az aprókavicsos tengerpart egy aluljárón keresztül érhető el, 100 m-re van a szállodától. Bárpult és étterem is van a parton. A napágyak és napernyők ingyenesek.
Milyen?
A lobby nem túl szimpatikus, olyan mint egy uszoda teteje, a meleg is rendkívül beszorul. Nincsen semmi díszítés, semmi tematika.
Szobák:
A wifi a lobbyban ingyenes, a szobákban fizetős. A széf fizetős. A minibárban csak víz bekészítés van. A Strandard szobák régis hatást keltenek, a barnás színek pedig méginkább emelik ezt az érzetet. Tusolós fürdő. A Family szobában emeletes ágyak vannak, ezek elég egyszerűek, nem tűnnek túl biztonságosaknak. Viszont nagyon tágas szobák. A lépcsőház nagyon barátságtalan, semmi díszítés.
Szolgáltatások:
A diszkóban éjfél és kettő óra között fizetősek az alkoholos italok. 4 medence van: főmedence, gyermekmedence, fedett medence, csúszdás medence. 2 db csúszdája van. Saját shopping center, játék terem.
Ellátás:
All inclusive rendszer működik, alkoholos italt reggel 10 és éjfél között tudnak kérni a vendégek. 2 db ala cart étterem van, melyek közül egyet ingyenes használhatnak az egy hét alatt az utasok.
2018. május 22.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon