Side Star Hotelekről*****

Szlifka Ádám (Vista MOM) véleménye (2017. június)

"Egyrészt a Star Park 4*, másik a Star Beach 5*. Én őszintén nem láttam kategóriás különbséget a kettő között. A Beach-nél nagyon kicsi volt a standard és a családi szoba is. Itthon megnéztem, 18 m2 a standard mindössze, így nem jogos az 5* úgy gondolom. A szoba berendezése sem volt 5* szinten.

A hotel egyébként nemrég lett felújítva, ez a közös tereknek mindenképpen jót tett. A Park pedig a 3*/ 4* határán mozog nálam, volt itt régi TV és menzás szék is. A Parknak nincs közvetlen partja, de egy minimális sétával a testvérhotel elérhető.

A két hotel mellett szól elhelyezkedése: Side tengerpartja teljesen jól eladható, e két hotel pedig part menti (egymás mögött vannak), valamint egy erős sétával elérhető az óváros is!

Kisebb költségvetéssel egy mozgalmas nyaraláshoz ajánlott azoknak, akik előnyben részesítik, ha a forgatagban lehetnek, illetve nem riadnak vissza helyi taxizástól/ dolmus használatától."

Íme a hotelekre vonatkozó konkrét ajánlatok: Side Star Park , Side Star Resort 

Ha többet meg szeretne tudni e hotelekről, és foglalni is szeretne, akkor nagyon érdemes Ádámhoz fordulni, hiszen ő személyesen ismeri ezeket: adam.szlifka@vista.hu

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon