Sueno Beach Side*****

Lényeg | Hol? | Strand | Milyen? | Szobák | Szolgáltatások | Ellátás

Lényeg:

A szobák tisztasága teljesen rendben van. Kitűnő az ellátás. Családbarát hotel.

Hol?

A hotel szépen integrált a természeti közegbe. Side városba be lehet sétálni a parton. Nincs messze. Manavgat város 4 kilométerre fekszik.

Strand:

Príma a homokos strand.

Milyen?

A medencekomplexum tiszta és vonzó. A kert este szépen kivilágított.
A vendégek többsége orosz.

Szobák:

A szobák tágasak. Kényelmesek az ágyak. Minden nap cserélnek törölközőt. Kádas a fürdőszoba.

Szolgáltatások:

A személyzet segítőkész, barátságos, előzékeny. Az animátorok nagyon lelkesek, de a programok egy része azért eléggé középszerű, egy-két show programtól eltekintve. Ingyenes a wifi és jól működik.

Ellátás:

Az étkeztetés néha kissé szervezetlen. A vendégek egy részét irritálja, hogy étkezés közben macskák járkálnak potyaételért sóvárogva az asztalok közt. Igaz az is irritáló, ahogy egyes orosz vendégek vad mohósággal és pazarlóan vételeznek ételeket a pultokról. 

2017. június.

Szlifka Ádám (Vista MOM) véleménye (2017. június):

"A híresebbik Sueno (a Deluxe) idősebb testvére. Ez már nem volt luxus szint, de egyszerűbb 5*-ra jó szerintem. A hotel régebbi, egyben érződik, hogy az akkori versenyhelyzet még nem hivatott olyan komplexumok létrehozására, mint a Deluxe. A székek, fotelek, díszítőelemek stílusán és állapotán látszott, hogy nem luxus szintű hotelben vagyunk. Az épülethez érve annak külseje abszolút felejthető, a lobby jellegtelen, majd a szobák vagy a kert felé haladva egyre jobb lesz a színvonal. A legtöbb hotelben Sidében azért ez fordítva van.

A kert beach bárokkal, pihenő helyekkel, függőágyakkal, animációs pavilonokkal valamint az izgalmas formatervű medencékkel egy emlékezetesen kellemes nyaralást tesz lehetővé. A dupla stég egyediséget kölcsönöz a hotelnak. A szoba, melyet megtekintettünk, járólapos volt, ebből is látható, hogy nem új a hotel (például Larán az 1-3 éveseknél szalagparkettásak a szobák). A szoba bútorzata korrekt, nem volt elkopott. Méretre megfelelő volt. A vendégek összetételében a családosok domináltak inkább.

Side és Manavgat is taxis távolságra, este bizonyára szépen látszódhat a partról az Apollón templom, illetve Side fényei. Ne feledjük, hogy a vendég ultra all inclusive ellátást kap itt a pénzéért."

A hotelre vonatkozó Vista-ajánlat itt látható. További részletekért és foglalás dolgában érdemes Ádámhoz fordulni: adam.szlifka@vista.hu

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon