Von Golden Coast*****

Lényeg | Hol? | Strand | Milyen? | Szobák | Szolgáltatások | Ellátás

Lényeg:

A hotel hivatalos neve VONRESORT Golden Coast.
Jó állapotban lévő, gondozott, hatalmas területű hotel. A szobák tágasak, csinosak, tiszták. Tartalmas az ellátás. Tényleg családbarát hotel. Inkább gyermekes családok válasszák ezt a hotelt, mert a nyugalomra vágyó párokat zavarhatja a sok gyerekzsivaj.

Hol?

Jónak mondható az elhelyezkedése. A repülőtéri transzfer 40-50 perc.

Strand:

A homokos strand is tiszta, gondozott. A tengervíz lassan mélyülő, ami jó a kisgyerekeknek. Kellemes a hosszú stég (ponton) végén az időzés, napozás. Csodás a tenger.

Milyen?

Csodásan néz ki a szálloda. Régebben épült. Szép nagy a kert. A medencék szuperek.
VONRESORT hotelek közül a Golden Beach nyugisabb, még szebb kerttel rendelkező, viszont távolabb van a tengerparttól (2. sorban).

Szobák:

A takarításra nincs panasz. Kényelmesen tág a zuhanyozó.
A korán lefekvő gyerekek nyugalmát zavarhatják a medence melletti és az amfiteátrumban (negyed 12-ig) zajló esti programok, ha a szobánk a medence felé néz.

Szolgáltatások:

A személyzet barátságos, segítőkész.
Rengeteg programmal szórakoztatják, mozgatják a vendégeket. Vam külön a felnőtteknek és külön a gyerekek számára is.
A wifi gyakran gyengélkedik a szobákban. A fogadótérben nincs ilyen gond.
Színvonalasak, profik az esti show műsorok.

Ellátás:

Jó az ellátás, nagy a választék. Frissek az étkek. Az étkeztetés időpontjai nem mindenkinek praktikusak. Furcsa módon a gyümölcsök minősége nem annyira jó.
Aki minőségibb (import) italokat akar esténként fogyasztani, annak Ultra all inclusive-ra kell befizetni.

2017. június

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Szlifka Ádám (Vista MOM) véleménye (2017. június):

"Von Hotels*****/****+
Szintén egy három hoteles komplexum, ahol a szolgáltatások átjárhatóak, kivéve ha az Elite-be foglalunk. Szerintem annyira nem elit az Elite, mint a Golden Coast és a Golden Beach sem. Nem üti meg egyik sem nálam az 5* színvonalat.
A szobák igen egyszerűek a főépületben mindegyiknél. A Golden Coast családi szobája emeletes ágyas volt és kisméretű, amely egy 5*-os szintű hoteltől nem hangzik túl jól. A legnagyobb csalódás a Golden Beach bungalói voltak, a maguk nagyon, nagyon igénytelen kivitelezésével. Hanyag festés, porladozó beton elemek, panziós berendezés.
A három hotelben a kert és a part értékelhető, sőt a kertnél kifejezetten igyekeznek. Tele macskával és kóbor csirkével (!). A part Side más helyeihez hasonlóan igen széles volt, aprókavicsos-finomhomokos.
Véleményem szerint a 3*/4* határán mozog a hotel hármas, csak annak ajánlott, aki mozgalmasan (épületen kívül és a parton) képzeli el nyaralását, mivel a szobák kényelmet nem tudnak adni, sőt taszítják az embert. Eleve olcsóbb hotelről van szó, de még ez az ár is túlzás. Semmiképpen sem ajánlanám ezeket a hoteleket, ha török utat keres az érdeklődő."

A Von Golden Coast*****-ra vonatkozó ajánlat itt látható. A Von Club Golden Beach****+ pedig, itt. A Von hoteleket személyesen ismerő Vista utazási tanácsadónál is foglalhat: adam.szlifka@vista.hu - Lehet, hogy rábeszéli Önt más hotelre, ha kiderülnek a személyes szempontok. 

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon