Blue Waters Resort*****

Lényeg | Strand | Milyen? | Szobák | Szolgáltatások | Ellátás

Lényeg:

A visszajelzések elsöprő többsége pozitív. Sok a nagyon lelkes vélemény. Klubhotel a műfaja, azaz aktív pihenésre vágyók számára jó választás lehet. Nagy a választék sport- és egyéb programokból. Príma az ellátás. Családoknak nagyon való.
Felesleges emlegetni, hogy az 5 csillag túlzás, hiszen a lényeg az ár-érték arány, s az jó.

Strand:

Szép a homokos strand. Pontonon keresztül közelíthető meg a tenger a fürdésnél. Remek.

Milyen?

Nagyon szép és tiszta létesítmény. Hatalmas a területe és mindezen folyamatosan és sokan szorgoskodnak a gondozottság érdekében. Jó ötlet, hogy a terület különböző kategóriákra van felosztva (Fitnesz, wellness, Gyerek zóna stb.). Szuperek a medencék. 

Itt nincs orosz uralom. Németek vannak többségben. Jobb így.

Szobák:

Naponta cserélnek törölközőt és ágyneműt. Ha hárman vagyunk, akkor a harmadik ágy már kicsinek és így kényelmetlennek bizonyulhat.

Szolgáltatások:

A személyzet előzékeny, segítőkész, de vannak köztük figyelmetlen egyének is.
A Wifi gyengén muzsikál.

Ellátás:

Kifejezetten jó az ellátás.

2017. június


Szlifka Ádám (Vista MOM) véleménye (2017. június):

"Erősen túlzás az 5*! Kicsit szellemhotel hangulata is volt. Az esti Side bazározásunkból visszaérve tudták a portán, hogy infogroup! Vagy nagyon profik voltak, vagy tényleg alig volt vendég. A reggelinél kiderült: alig volt vendég. Nagyon túlárazott helyről van szó! Az étkezés (vacsora és reggeli is letesztelve) nagyon menzás volt, több alap étel hiányzott (leves választék, sült húsok). A szobák méretre rendben voltak, de a 80-as éveket idéző bútorzat és a mini asztal+mini szék (mint az oviban) az erkélyen igazán nevetséges. A hotelban igen sokat kell gyalogolni, mivel szélességben terjeszkedtek. Este 22 órakor az említett szellem hangulat szintén megvolt, sehol senki, még a portások is eltűntek. Nem ajánlom ezt a hotelt."

Ha mégis kíváncsi a Vista ajánlatára, akkor íme itt. Tanácsokat kérhet Ádámtól: adam.szlifka@vista.hu

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon