Defne Star 4cs. - vélemények

Török riviéra – Side – Defne Star Hotel 4cs.

Lényeg:

Kívül s belül tiszta, gondozott, méretes, régi szálloda. A szobák tágasak. Jó az ellátás, kifejezetten jók a szolgáltatások.

Nyáron tán inkább kisgyermekes családoknak, nem bulizós pároknak való, más szezonokban 50 év felettieknek. Aktív nyaralásra való szálloda, de a nyugalmasságot is meg lehet találni.

Jó az ár-érték arány.

Hol?

Nyugalmas a környezete, ugyanakkor van a közelben sok bolt. Jóllehet a hotel egy élénk forgalmú főúton található, ebből nem adódik zajprobléma. A szomszédos hotelekben dübörgő zenék viszont némileg áthallhatók.

A hangulatos, kb. 5 kilométer hosszú parti sétányon egyik irányba Side nagyváros történelmi óvárosába gyalogolhatunk el, a másik irányba a jóval kisebb Kumköybe. Manavgat város dolmusszal (iránytaxi) kb. 15 perc.

A reptéri transzfer kb. 50-60 perces.


Strand:

A hotelt csak egy sétány választja el a strandtól, ahol a napozóágyak és napernyők ingyenesen vehetők igénybe. A hotelstrand széles, tiszta. A napozóágyak elfogadható távolságban vannak egymástól (nincs ,,szardíniásdobozos” érzet). A közeli térségben ez a legjobb strand. A víz lassan mélyülő.

Milyen?

Nem egy új hotel, legalább 25 éves, de – szerencsére – rendszeresen renoválják, javítgatják az állagát. Jól tartja magát. Több épületből áll, s így nincs egybefüggő hatalmas betonmonstrum jellege. A méteréhez képest, elég családias a légkör. Szép, ápolt a kert. Nagy a medence.
A vendégkörben sok a nyugat-európai (főleg német) törzsvendég. Itt speciel nincs orosz dominancia.

Szobák:

Rendszeresen felújítottak. Minden szükségessel felszereltek. Az ágyak kényelmesek, a fürdőszobák prímák, jól felszereltek (szuper zuhanyozó). Korszerű tévékészülékek. A napi takarítás megfelelő. A hangszigetelés közepes. Ágyneműcserét kérni kell.
A szobák nagy része nem a tenger felé néz.

Szolgáltatások:

A személyzet nagyon dicsérhető. Aranyosak.

Sajnos a wifi a szobák többségében nem működik. Ígérik, hogy megoldják ezt a problémát.

Jók a teniszpályák.

Ellátás:

Tartalmas, változatos. Könnyű egy-két kilót felszedni. (Disznóhús nincs.)
Az étkeztetés higiéniai körülményei jók.


2020. március 3.


« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon