Sultan of Side*****

Lényeg | Hol? | Strand | Milyen? | Szobák | Szolgáltatások | Ellátás

Lényeg:

Nem rossz hotel a kikapcsolódás esélyeit illetően. A szobák tágasak, tiszták. Az ellátás teljesen elfogadható. 

Hol?

Repülőtéri transzfer kb. 50 perc.
Tán érdemes bemenni dolmusszal (minibuszos iránytaxi) Manavgatba a vásár miatt. Igaz a hoteltől 3 perc gyalogtávolságban egy boltos utcán kb. ugyanazokat a cuccokat meg lehet venni, de az nem kimozdulás. 

Strand:

5-7 perc alatt eljuthatunk a homokos strandhoz (kb. 300 méter). Ez bizony igenis hotelstrand.

Milyen?

Tulajdonképpen jól néz ki a hotel. A medence tiszta, gondozott. Van 4 csúszda. Ha szerencsénk van, akkor mindegyik üzemben van.

Szobák:

Van a szobában hajszárító, de inkább hozzunk otthonról a rendeltetésszerűség miatt. A takarítás nem mindig kellően alapos.

Szolgáltatások:

Érződik a létszámgazdálkodásban a spórolás, ami persze hátrány a vendégnek. Azért a személyzet többnyire segítőkész. Esti szórakoztató programok legfeljebb főszezonban vannak.

Ellátás:

Biztos jól lakunk, de eléggé egysíkú választék. Egyszer egy héten török este van, amikor jobban megismerkedhetünk török specialitásokkal. Érdemes a vacsora nyitásakor megjelenni, mert később már csak hosszabb sorban állások áron tudunk a pultokhoz hozzáférni. Az orosz vendégek itt is túlságosan mohón vételeznek a svédasztalokról. Tán genetikai tehertétel ez, hisz a szülők még a szovjet hiánygazdaságban éltek. 

2017. június

---------------------------------------------------------------------------------

Szlifka Ádám (Vista MOM) véleménye (2017. június):

"Alacsonyabb árszínvonal, de még így sem ajánlanám kifejezetten. Ha azt mondjuk az utasnak, hogy Törökországban egy 5* all inclusive hotel, amelynek nincs saját partja, hanem 400 m-re található, de nincs shuttle, illetve a minibár is csak vízzel töltős, akkor az nem lesz vonzó. Szintén nem vonzó, hogy van egy alap ingyen wifi (gyors tartózkodás alatt nem tudtuk tesztelni), a gyors wifi pedig fizetős… A speciális étkezési igényűeknek jó választás a hotel, a tájékoztatóban ezt külön kiemelték.

A környezete egyébként élettel teli, sok üzlet (~bazár) a környékén és közvetlen mellette. Ez a kis területű hotel utcára néz, kicsi a kertje, így pihenésre nem alkalmas, mivel zajosnak találtam. A szobák és a fogadótér a szultáni török időket idézik, egyébként korrekt berendezésűek. A Sultan of Side hotel nálam nincs 5* kategóriában."

A hotelre vonatkozó Vista ajánlat itt látható. Foglalni lehet pl. Ádámnál is: adam.szlifka@vista.hu. Hiszen ő látta hotelt. Legfeljebb rábeszéli valami más hotelre.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon