ÚTIKRITIKA.HU / Dalmácia szigetei / Brac


hirdetes


útikritikák


Gava Waterman Milna Resort 4cs. - Milna - Vélemények

Horvátország - Dalmácia - Brac-sziget - Milna – Gava Waterman Milna Resort****

Lényeg:

A szálláshely nagyon tiszta és gondozott, új állapotban van. Jó minőségűek, hangulatosak és persze modernek a szobák. Egész jó az ellátás. Aktív nyaralásra príma választás lehet.

Hol?

Szuper az elhelyezkedése egy csodás öbölben, dombos helyen. Az alsó strandszakaszról a tengeri panoráma csodálatos.

Eléggé kieső helyen van, de hát ez garantálja a nyugalmat. A közvetlen közelében nincs semmi érdekes, nincsenek éttermek, szupermarket, azaz valamennyire a szálláshelyhez kell kötődnie a vendégnek.

Milna egy kis kikötővároska (inkább tán falu), amit a hotelből egy 2,7 kilométeres gyaloglással elérhetünk, olívaligeten keresztül (kanyargós, eléggé emelkedőkkel teli út). Kényelmesebb igénybe venni a hotel ingyenes buszát, ami időnként Milnába közlekedik, no persze ha autóval utazunk, akkor ezzel sincs probléma, és amúgy a Milnán túli helyek felfedezéséhez is kell a kocsi.

Milnában a kikötőnél vannak jó éttermek. Autóval 5 perc alatt bejutunk Milnába.

Strand:

Jó a strandja. Sziklás. Lehet kajakot bérelni. Érdemes sznorkelezni.

Milyen?

Szép resort, jól áttekinthető a területe. 2017-ben épült. A medence csalogatóan jól néz ki. Jó nagy a gyerekmedence. Talán jó lenne még több közterületi vécé és a strandoláshoz kapcsolódóan átöltözési lehetőség

Szobák:

Jól néznek ki a fürdőszobák. Egyes vélemények szerint jobb főépületi szobát kifogni. Az egyemeletes kis házaknál a tető nélküli teraszon ülve nincs kellően védve a privátszféránk.

A tágas főépületi szobáknak szép nagy balkonja van.


Szolgáltatások:

A személyzet kellemes, segítőkész.
Sok sportolási aktivitásra van lehetőség.

Ellátás:

Nem lehet elájulni a minőségtől és a választéktól, de azért jó, főleg az édességek. A büféétkeztetés választéka tele van jóízű étkekkel. A reggeli minősége közepes, de elfogadható. Az étteremben főidőben eléggé nagy a zaj, ami érthető.

2019. február 21.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon