ÚTIKRITIKA.HU / Thassos (Thászosz)










Achillion 2+ - vélemények

,, A megérkezésünkkor várattak majdnem 2 órát egy 22 órás buszozást követően. Ezt követően gondolom nem voltunk szimpatikusak a kedves tulaj számára mert a földszinti szobák egyikével ajándékozott meg minket. Ez mit is jelent? Annyit hogy ott nincs kilátás este csak lehúzott redőny mellett tudsz aludni a 10 cm-es pókok miatt, mert még szúnyogháló sincs fent! Ezt még el is tudnám engedni, de sajnos innentől jött a fekete leves! A hosszú utat követően az ember nem várna mást csak egy jól megérdemelt zuhanyzást! Ez olyan jól sikerült, hogy ahogy megláttam penésszel van kifugázva a fürdő és a zuhanyrózsa szilánkokra törve és még egy zuhanyfüggönyre sem méltatják a vendéget én azon nyomban ki is fordultam onnan! Sajnálom ha ez valakit rosszul érint de ezek a száraz tények!

A mindennapi reggelik csak megszinezni tudták a helyzetet! A harmadik napon már kicsit frusztrálva éreztük magunkat, hogy folyamatosan ugyan azokkal a nem mellékesen rettentő fura ízvilággal kellett megbírkoznunk. A furát ez alatt úgy értem, hogy amikor az ételnek szagát érzed és benne is marad az orrodbam akár egész délelőtt ott szerintem már van egy kis gond! Ez ment 7 napon keresztül de már ott tartottunk, hogy az utolsó két nap már nem is reggelizünk ott! A kávégépben véleményem szerint biztos nem cserélnek vizet mert az sem esett jól senkinek! A reggeli narancs és számomra felismerhetetlen második opció olyannyira fel volt vizezve, hogy nem volt íz különbség a két ital között!

Amennyi időt ott is töltöttünk folyamatos biztonsági személyzetként kísért végig a kedves tulaj! Ez lehet régen egy patinámsnak mondható hely volt de most már azért felülvizsgálnám azt a 3 csillagot amit jelen pillanatban is birtokol A Hotel Accillion! (g.c., 2019)

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon


Repülőjegyek Athénba Repülőjegyek Athénba
Olcsó repülőjegyek Athénba a Vistánál



SZÁLLÁSFOGLALÁS