ÚTIKRITIKA.HU / Peloponnészosz


hirdetes


útikritikák


Sunrise Beach Village 4cs. - Petalidi - vélemények

A szálloda egy hatalmas komplexum, allinclusive ellátássál, sok animációs és egyéb programmal. Kifejezetten család barát, egy külön részleg van a gyerekek részére, programokat szerveznek nekik és esti show műsorok és diszkó is van. A szálloda főépületi szobái szépek és kényelmesek. A főépület körül kisebb úgynevezett bungallókban találhatóak, a további szobák, itt változó a szobák állapota, vannak felújított jó állapotúak, de akadtak kevésbé kényelmesek is.

Személyes tapasztalatként a Wifi a közösségi helyeken sem szuperált volt, aki fizetett plusz elérhetőségért, de nem tudta egyáltalán használni a bungalókban. Az ellátás az bőséges, de a személyzet tagjai között akadtak igen mogorvák. A szálláson van medence, ingyenes napágyakkal és beach bárral, sok a kiülős lehetőség. A part nem igazán felelt meg a leírásban szereplő homokos köves leírásnak. Homokot a part hírből sem látott ott jártunkkor. A part apró kavicsos a víz pedig sziklás és gyorsan mélyülő. Beach bár lent a parton nem üzemelt, amit a főszezonra elvileg beüzemelnek. Előny viszont, hogy a napágyak a parton is ingyenesen állnak rendelkezésre. Ami szintén meglepetés volt, hogy parti a szállás, de csak egy hosszú lépcsősoron keresztül lehet lejutni a partra vagy a főépülettől hatalmas kerülővel meredek útszakaszon.

A közelben nem igazán van lehetőség nézelődésre a legközelebbi bolt is 30 perc sétára található. Annak ajánlott, aki inkább a medence partot részesíti előnyben és a szálloda programjain kívül nem igazán szeretne nézelődni, tavernákba beülni.

2019. június

A Vista ajánlata itt

« vissza

Kommentek

Kovács Gabriella, 2019. 08. 28. 16:59
Igen, a fent leírtak teljesen megfelelnek a valóságnak. Kiegészíteném még annyival hogy az animátorok csak a francia vendégeket részesítik megtisztelő figyelmükben, a más nációbeli vendégekkel nem is foglalkoznak. Családommal 2019.08.16-2019.08.23-ig élveztük a fent megnevezett szálloda szolgáltatásait. Lehet hogy a főépületben lévő szobák szépek és kényelmesek, de a bungalók nagyon sok kívánnivalót hagynak maguk után. Mi egy partközeli bungalót kaptunk, de inkább sátoroztam volna a tengerparton. A fürdőből reggel-este áradt a csatorna szag, felfordult az ember gyomra tőle. A légkondi büdös, dohos levegőt fújt, inkább be sem kapcsoltuk. A pótágy egy vas ágykeret volt, melyre 2db vékonyka szivacs- nem matrac- volt rakva, melyre ha ráfeküdt a 10 éves kislányom, akkora mélyedés keletkezett, hogy szegény kimászni alig bírt belőle. Kértem, hogy cseréljék ki egy matracra, ehelyett kaptunk még egy szivacsot. Végül párnákat tömködtünk a szivacsok közé. Az étel mennyisége bőséges, de a változatosságot már nem ismerik. Már a 3.napon ugyanazokat az ételeket tálalták fel, mint megérkezésünk napján. A süteményes pult felett a légkondi csöveit vastagon belepte a penész. Az étteremben a légkondi légbeeresztő nyílásain szintén vastagon borította a penész. Némelyik étel eléggé büdös volt, már-már romlott szagot érezni. A parton lévő bár üzemelt ugyan, de eléggé koszos volt. A személyzet barátságtalan, fásult volt, egy kedves szavuk nem volt senkihez. Látszott rajuk hogy baromira unják az egészet. A takarítónő a mosdókban elhelyezett használt wc-papír tartókból csupasz kézzel szedte ki a használt wc-papírt. Ha belegondolok hogy utána pedig megigazította az ágyunkat..:-( A takarítás annyiban merült ki, hogy elrendezték az ágyat és elvitték a szemetet. Söprés, porszívózás nem volt. A törölközőket kicserélték ugyan, de gyakran büdöset adtak helyette, melynek inkább lábszaga volt mint friss illata, és ráadásul elég gyanús színük volt, némelyiken látszott hogy már ezerszer használták.
Egy szó mint száz, részünkről nagy csalódás volt a szállás, nem érdemlik meg a 4 csillagot. Biztosak vagyunk benne, hogy nem térünk ide vissza.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon


Repülőjegyek Athénba Repülőjegyek Athénba
Olcsó repülőjegyek Athénba a VistánálSZÁLLÁSFOGLALÁS

hirdetes