ÚTIKRITIKA.HU / Peloponnészosz


hirdetes


útikritikák


Panorama Hotel 3cs. - Finikounda - vélemények

Finikounda - Hotel Panorama***

Egy domboldalban található, nem közvetlen parti szállás, de nincs messze egy 10 perces sétával elérhető a szép parti rész és a nyüzsgő bevásárló utcácska is. Családoknak, fiataloknak kifejezetten hangulatos kis szállás.

Nagyobbak a szobák nappali rész és konya is tartozik a szobákhoz. Hátránya a szállásnak, hogy bár pótágyazható és egy több tagú család is kényelmesen elfér, a pótágyak a nappaliban kapnak helyet, ami a konyhától nincs zárhatóan elválasztva. Van egy hatalmas medence az udvarban, illetve elkülönített kisebb vizű medence a gyerekek részére. Az idősebb generációnak nem igazán javasolt, mert a partra való lejutás a domboldal miatt kicsit lejtős emelkedős úton lehetséges. A transzfer felviszi az utasokat a szálláshelyig.

Személyes tapasztalat, hogy itt kifejezetten szigorúan be kell tartani a görög wc papír szabályt, ugyanis a szobatársam egy alkalommal elfeledkezett erről és reggel arra ébredtünk, hogy az egész nappaliban bokáig ért a víz.

A szobák vagy utcára, vagy a medencére és a kerthelyiségre néznek. A medence felőli esetében tudok nyilatkozni azok kellemesek csendesek. Minden szobának van egy kis kiülős terasz része földszinti esetében is emeletinél erkély. Az emeleti szobákból még a tenger is látható a távolban.

2019. június

Itt lehet foglalni

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon


Repülőjegyek Athénba Repülőjegyek Athénba
Olcsó repülőjegyek Athénba a VistánálSZÁLLÁSFOGLALÁS

hirdetes