ÚTIKRITIKA.HU / Rodosz


hirdetes


útikritikák


Blue Sea Beach Resort**** - vélemény

Rodosz - Bue Sea Beach Resort**** - vélemény

Lényeg:

Kiváló az elhelyezkedése, egyéb tényezőket tekintve átlagos. Korrekt, nagy tiszta szálloda, de az ellátás lehetne változatosabb is, és a kissé elavult gépészet miatt adódnak apróbb kényelmetlenségek. Nagy létszámban inkább az orosz, kelet-európai és német vendégek érkeznek. A vezetőség nagyon karakán, keményen fog mindenkit.
Úgy éreztük, hogy amennyiben utas kívánság van az csak bizony kereteken belül teljesíthető. Nekünk ez a fajta rugalmatlanság és keménység eléggé rányomta a bélyegét az ott tartózkodásunkra. Többen a csapatunkból rosszul lettek a joghurttól, így feltételesen ajánlható.

Hol?

Praktikus helyen van, Faliraki partszakaszán. Jó kiindulópont a sziget
felfedezéséhez. Faliraki központja gyalog kb. 15 perc.

Tengerpart:

A tengervíz tiszta, a strand szuper, jól néz ki. Elég nagy, homokos (némileg kavicsos is) strandja van. A napozóágyak használata nem ingyenes (4 euró/napozóágy).

Milyen?

Egyszerű szállás családosoknak.

Szobák:

A szobák viszonylag tágasak. A berendezés eléggé átlagos, egy 4 csillagostól csinosabb szobák lennének elvárhatók. Inkább erősebb 3*-os a szálloda, ahhoz viszont magasra van tartva az ár/érték aránya. A kényelem viszont rendben van, és sok szobának szép a kilátása.

Szolgáltatások:
A személyzet szívélyes, udvarias, amit megkövetel a vezetőség, de nem biztos, hogy szívből jön. Az animációs programokra nagy hangsúlyt fektetnek.

Ellátás:

Az ételek minőségével nem mindenki volt elégedett, de kétségtelenül nagy a választék. A reggeli változatos. A vacsora választéka kissé monoton.

2017. június

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon