ÚTIKRITIKA.HU / Korfu


Govino Bay apartmanhotel - Gouvia - vélemények


Korfu - Gouvia - Govino Bay apartmanhotel***


Lényeg:

Tiszta, szép, de nem felújított állapotban lévő hotel. Az apartmanok tágasak, világosak, tiszták. A hotel előtti tengerparti szakasz nem tekinthető strandnak. A hotel medencéje viszont szuper.
Jónak mondható az ár-érték arány.

Hol?

Központi az elhelyezkedése. A hotel egyik oldala a tengerparton van, de pont ott igazi strand nincs. A hotel fő oldala a sziget egyik fő főútján van és éjszaka a hotelben is hallani a forgalmi zajt (az apartmanunk fekvésétől függő mértékben). Ugyanakkor ez a főút hangulatos, mozgalmas, és este érdemes rajta sétálgatni.

A hotel fölött repülnek fel- és leszálló gépek. Éjszaka is van légi forgalom. Aludni lehet tőle. A repülőtér amúgy 8 kilométerre van a hoteltől.

Gouvia bárjai gyalog gyorsan elérhetők.

Korfuváros taxival 10-15 percre van (kb. 20 euró).

Strand:

A hotelnél lévő kavicsos tengerpart egy öböl végén található és inkább olyan tószerű sok moszattal. A tengervíz kicsit zavaros, nyáron nagyon meleg. A hoteltől odébb, de nem túl messze vannak igazi strandok. A hotel előtti buszmegállóból 15 perc alatt busszal eljuthatunk Dassia strandjához, ami nagyon szép, és príma a tengeri fürdőzésre.

Nyáron a partközelben sok a szúnyog.

Milyen?

A hotel gondozott, de régen renoválhatták. Alapvetően egy nyugodt, laza légkörű szálláshely. A tisztaság többé-kevésbé rendben van. A hotel több pasztellszínű épültből áll. Csábító, kellemes a nagy medence a gondozott kertben.

Apartmanok:

Az apartmanok nincsenek felújított állapotban, régimódiak (pl. a zuhany), de nem tűnnek lestrapáltnak. Jó, hogy van terasz. Vasárnap kivételével mindennap takarítanak. Az ágyak kényelmesek.

Az apartmanok konyhája viszonylag jól felszerelt, de azért nagyobb főzőcskézésre azért, nem alkalmas.

Vigyünk szúnyogriasztó szereket.

Szolgáltatások:

A személyzet profi, segítőkész reklamációk esetén is.

A hotelnek van bőven parkoló kapacitása.

A wifi a recepció tájékán ingyenes. Ha az apartmanban akarunk wifi-t, akkor az fizetős. Pl. egy hétre 10 euró. Sajnos az apartmanban a wifi alig-alig működik.

A büféreggeli elfogadható, de nem nagy a választék, és a minőség szerény.

2018. július 23.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon