ÚTIKRITIKA.HU / Korfu


Corfu Residence - Nissaki - vélemények

Korfu – Hotel Corfu Residence****

Lényeg:

2018-ban felújítások voltak, azaz a hotel állaga javult, de tanácsos inkább egy 3 csillagos színvonalra felkészülni és akkor nincs csalódás. A szobaméretek különbözőek, a szobák gépészeti szempontból a renoválás után sem teljesen korszerűek, kisebb defektek előfordulhatnak.

Hol?

Szép, nyugis környéken van, de némileg kieső helyen. Szükség lehet bérautóra vagy mopedre ennek a hátránynak a semlegesítéséhez.

A környékbeli közutakon történő gyaloglást kellemetlenné teszik a járdák hiánya.

A környéken jó kirándulási lehetőségek is vannak. A hotel előtti buszmegállóból buszozva is eljuthatunk ide-oda (pl. Korfuvárosba 40 perces utazással).

Strand:

A sziget keleti partrészén lévő (Jón-tenger) Nissaki településen a környékbeli strandok kavicsosak, kövesek, homokos strand nincs a közelben. A legközelebbi, gyalog pár percre lévő strand szép, de kicsi és főszezonban túlzsúfolt. Van egy nagyobb strand, de az gyalog kb. 25 percre van.

Milyen?

Igazából nincs a hotelnek kertje. Szép a hotelből a kilátás. A medence jó állapotban van.

Szobák:

A légkondi jól működik. A jégszekrény zajos. A takarítás nem mindig igazán alapos, de naponta takarítanak és cserélnek törölközőket. Hangyák látogatása sanszos.

A medencék (és egyben a tenger felé) felé néző szobákba napközben sok zaj jön be (animációs zene, vendégek hangoskodása). Éjfélig a medence bárja felöl még jön zaj, utána csönd van.

Szolgáltatások:

A recepciósok kedvesek, segítőkészek.

Ellátás:

A reggeli elég jó (édes sütemények, saláták). A vacsora ételválasztéka nem nagy.
2019. július 24.


Korfu - Nissaki - Hotel Corfu Residence****

Lényeg:

2018-ban renoválták. Nem megnyugtató a tisztasági állapot. Gyenge az ellátás.Inkább egy gyengébb 3 csillagos hotelt kéretik elképzelni. Nem finnyás, olcsó nyaralási lehetőséget keresők számára megfelelő lehet.

Hol?

Meglehetősen elszigetelt helyen van

Strand:

Kavicsos strandok vannak errefelé. A hotelhez legközelebbi strand pici, de viszonylag kellemes, szép. A tengervíz kristálytiszta.

Milyen?

Szobák:

Szolgáltatások:

Ellátás:

Kellemetlen az étkező térben a sok légy.

2019. március 9.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon