ÚTIKRITIKA.HU / Görögország


hirdetes


útikritikák


Borno Club Palmariva Beach**** - Evia

Evia – Bomo Club Palmariva Beach****

Hol?
Evia-n, Athéntól kb. 90 km-re, Eretria városában, közvetlenül a tengerparton található.
A buszmegálló kb. 100 m-re van a hoteltől.

Milyen?
A szálloda egy 5 emeletes főépületből, és több, kisebb bungalóból áll. A lobbyban hatalmas, kék üvegvirágokból álló csillárok lógnak, melyek egyáltalán nem illenek a képbe, de legalább magukra vonják a kedves vendég figyelmét.
A standard szobák kőpadlósak, berendezésük inkább egy 3*-os hotelre emlékeztet, a fürdők szűkösek. A családi szobák 4 személyesek, egy légterűek, emeltes ágyasak, a családi lakosztályban viszont külön légtérben alhatnak a gyerkőcök, szintén emeletes ágyon.
A lakosztályokban szőnyegpadló van, berendezésük antik jellegű, de szerencsére nem a csicsásabb fajtából (a standard szobákban az antik témának nyoma sincs).
A hotelhez tartozik egy nagy füves kert olíva fákkal, itt kaptak helyet a 2 és 3 személyes, balkonos bungalók. Ezek a nyugalmasabb nyaralás kedvelőinek valók, berendezésük szintén egyszerű, ránézésre nem 4* kategória.


Tengerpart
Homokos part, lassan mélyül, és viszonylag gyorsan felmelegszik a víz, nincsenek nagy hullámok.

Szolgáltatások
Játszótér, édes vízű medence (elég nagy), gyerekmedence, animációs programok, diszkó, saját színház, vízi sportok a parton, fitness terem, szauna. Ez utóbbi ingyenes a vendégek részére, de előre be kell jelentkezni.
A parton és a medencénél a vannak napernyők, napágyak.

Kinek?
Elsősorban családoknak, nyugalmas nyaralásra vágyóknak ideális választás

2017.március

« visszaRepülőjegyek Athénba Repülőjegyek Athénba
Olcsó repülőjegyek Athénba a VistánálSZÁLLÁSFOGLALÁS

hirdetes