ÚTIKRITIKA.HU / Görögország


hirdetes


útikritikák


Poseidon resort Hotel**** - Loutraki

Loutraki – Poseidon Resort Hotel ****

Hol?
Az athéni reptértől kb. másfél órára, Korinthosztól kb. 5 km-re, Loutraki városán kívül, a központtól kb. 2 km-re található. A városba bejutni leginkább taxival lehetséges, ez 6-7 euró/irány.

Milyen?
A lobby-ba belépve megcsapja az ember orrát a cigaretta szag, ami nem túl bizalomgerjesztő. A hotel a főépület mellett domboldalra épült villákból, és bungalókból áll. Az új menedzsmentnek köszönhetően 2018 –ra már biztosan két külön hotellé alakul át (Ramada és Wyndham), ezen kívül a szobatípusokat is átnevezik.
A berendezés az alapkategóriától a lakosztályig mindenhol szép és ízléses. Természetes, kellemes színeket használnak. Van olyan villa, melyhez saját medence is tartozik. Természetesen itt is vannak olyan tengerre néző villák, ahol az ágyból kikelve azonnal elénk tárul a csodás panoráma.
A főépületi szobák családoknak ideálisak, mert pótágyazhatók, és előnyös az elhelyezkedésük (minden közel van hozzájuk).
A szálloda területén hatalmas kert található, sok növénnyel.
Több étterem is van, néhány csak szezonálisan tart nyitva a részben szabadtéri kialakítás miatt.

Tengerpart
Saját, nagy kiterjedésű, szélvédett part, tiszta víz. A vízben gyakran előfordulnak tengeri sünök, így fürdőcipő viselése mindenképpen ajánlott.

Szolgáltatások
Két nagy kinti medence, gyerekmedence, animáció, mini club, a parton vízisportok. A spa részlegben fintess terem, jacuzzi, szauna, kezelések.
A szobákban is van wifi.
Konferenciaterem.

Ellátás
Félpanziós ellátás. A parton van egy halas taverna (Taverna Triaina), de az csak péntek-szombat-vasárnap van nyitva.

Kinek?
Privát pihenésre vágyóknak, luxus szolgáltatásokat keresőknek, illetve családosoknak.

2017. március

« visszaRepülőjegyek Athénba Repülőjegyek Athénba
Olcsó repülőjegyek Athénba a VistánálSZÁLLÁSFOGLALÁS

hirdetes