ÚTIKRITIKA.HU / Görögország


hirdetes


útikritikák


Cape Sounio Grecotel Exclusive Resort***** - Sounion

Sounion – Cape Sounio Grecotel Exclusive Resort*****

Hol?
Athén belvárosától több mint egy órára, a repülőtértől pedig kb. 45 percre található a hotel, egy nemzeti parkban, közvetlenül a tengerparton. A Sounion-fokon található Poszeidon Templom autóval 10- 15 percre van.

Milyen?

Hatalmas területen elterülő komplexum, sok külön épülettel; összesen 150 bungalóval, és villával (a bungalók kisebb alapterületűek), és luxus szolgáltatásokkal.
Domboldalon helyezkedik el, sok növénnyel, így az egész úgy fest, mint egy óriási sziklakert. A szobák berendezése ízléses, nagyon szép, főként a homok szín dominál. Tágasak, tiszták. Több villához is tartozik saját balkon, és privát medence. Van olyan szoba, ahol az ágyból kikelve rögtön a tengert, és a Poszeidon Templomot láthatjuk.
Van két külön hálószobás, illetve nappali + szoba elrendezésű családi villa is.
A viszonylag nagy távolságok miatt a vendégek saját golf kocsival közlekedhetnek.
A strandra két alagúton át lehet eljutni; ezek közül egyik nagyon alacsony (egy 180 cm-es személynek már görnyednie kell, ha át akar sétálni rajta). A part homokos, ezt szezon elején mindig szépen feltöltik. Itt nem lehet vizi sportokat űzni a természetvédelmi terület sajátosságai miatt. Sok az orosz, francia, és persze görög vendég.

Szolgáltatások
Van egy tengervizes-, illetve egy gyerekmedence, gyerekfelügyelet, helikopter leszállópálya, szauna, fedett medence, teniszpálya, privát jachtbérlési lehetőség.
A hotel egész területén van wifi.

Ellátás
Reggelis vagy félpanziós ellátással foglalható.

Kinek?
Pároknak, nászutasoknak, nyugodt pihenésre, privát, romantikus nyaralásra vágyóknak, illetve családoknak.

2017. április 6.

« visszaRepülőjegyek Athénba Repülőjegyek Athénba
Olcsó repülőjegyek Athénba a VistánálSZÁLLÁSFOGLALÁS

hirdetes