ÚTIKRITIKA.HU / Karintia régiói / Millstättersee


hirdetes


útikritikák


Hotel Mörisch****

Hol? | Milyen? | Szobák | Szolgáltatások | Ellátás
 

A négycsillagos minősítés helytálló. Apróbb kellemetlenségekről eltekintve elégedettek az utasok, általános a „nagyon jó” minősítés és a látogatók 99%-a ajánlja ezt a szállodát.

Hol?

A szálloda Seeboden Tangern nevű részében, néhány kilométerrel Seeboden fölött áll, tehát nem a tó mellett. Nagyon nyugodt a környék éjjel-nappal. A közelben van a golfpálya, egyébként szinte semmi infrastruktúra nincs a hotel közvetlen közelében, közlekedés is alig. Autóval 5 perc alatt be lehet érni Seebodenbe, ahol bevásárlásra is számos lehetőség adódik.

Milyen?

Szép szálloda, nyugodt helyen. Ideális családoknak, de gyermek nélkül érkezőknek is, épp a figyelmes gyermekprogramok miatt.

Szobák

Dicséret érte az új junior suite-ek ágyait, állítólag nagyon jót lehet aludni bennük. Ideális a szobák mérete, sőt az erkélyé is. A berendezés ízléses. A földszinti egyik „B” típusú szobában az egyik vendég kifogásolta a meleget, amely úgy tűnik, ebben a részben, a fal másik oldalán található medence és mosoda gépészetéből adódhat. Talán ezt érdemes elkerülni, már a foglalásnál.

Szolgáltatások

Figyelmes a személyzet és kedvesek, főleg női alkalmazottak vannak. A gyermekek kiemelt figyelmet kapnak, ezáltal pedig a felnőttek több nyugalmat. A gyermekek étkeztetése például egy külön házban zajlik, így ott nyugodtan tombolhatnak is. A wellness-részleg új és remek.

Ellátás

Ahhoz képest nem kielégítő, hogy a szálloda a honlapján „gourmet félpanzióként” emlegeti, de egyébként finom és bőséges az étel. Főleg helyi specialitásokat szolgálnak fel.

2012. június 25.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon